Tez takie uczucie mialam, nie sa przyjemne te zastrzyki i do tego siniaki wychodzą, sa mniejsze jak sie schlodzi zastrzyk ale moze bardziej bolec bo zawartos gestnieje lekko. Mnie osobiscie nie bolalo bardziej po schodzeniu, nie odczulam roznicy w bolu , ale w siniakach za to tak, duzo mniejsze [emoji4]Czy jak stosowalyście fragmin po punkcji to przy podawaniu czulyście takie nieprzyjemnie rozpieranie i piekący ból ?
Aaa i jeszcze ta tępa igła ...
reklama
[emoji20] przykro miDziewczyny 9dpt hcg 2,59
Nina001
Fanka BB :)
Hej zylwia! Pamiętam Cię z wątku o inseminacji Fajnie,że dołączyłaś. Dzięki dziewczynom z forum moja wiedza przed procedurą in vitro była o wiele szersza (kliniki mało rzeczy tłumaczą). Już trzymam kciuki za CiebieHej! Chciałabym do Was dołączyć bo właśnie zdecydowaliśmy się na in vitro... A więc tak:
Ż mężem staramy się od 4lat... wszystkie wyniki super tylko ja mam za wysoka prolaktyne, jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach i już nie chce podchodzić kolejny raz... jestem osobą wrażliwą i strasznie przeżywam to wszystko co nie omija mojego małżeństwa oczywiście dlatego zdecydowaliśmy się na in vitro . Byłam na wizycie u mojego lekarza i on podał mi kilka nazwisk i klinik ż Warszawy no i jednego profesora ż Białegostoku - Sławomir Wołczyński klinika ARTEMIDA . Pytanie - czy któraś z Was miała może do czynienia z profesorem ? Pierwsza wizytę mam 15lipca. Mąż sam zdecydował że tam będziemy wykonywali in vitro.
gosia321
Super gratulacje :*
Nina001
Nie miałam biegunki ale miałam mniejszą dawkę bo 150mgCzy mialyscie biegunkę podczas stymulacji gonal f 225mg
natalix0
Hej koleżanko Miło, że do nas dołączyłaś!Otrzymasz tu wiele wsparcia i cennych informacji.Powodzenia!Hej! Chciałabym do Was dołączyć bo właśnie zdecydowaliśmy się na in vitro... A więc tak:
Ż mężem staramy się od 4lat... wszystkie wyniki super tylko ja mam za wysoka prolaktyne, jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach i już nie chce podchodzić kolejny raz... jestem osobą wrażliwą i strasznie przeżywam to wszystko co nie omija mojego małżeństwa oczywiście dlatego zdecydowaliśmy się na in vitro . Byłam na wizycie u mojego lekarza i on podał mi kilka nazwisk i klinik ż Warszawy no i jednego profesora ż Białegostoku - Sławomir Wołczyński klinika ARTEMIDA . Pytanie - czy któraś z Was miała może do czynienia z profesorem ? Pierwsza wizytę mam 15lipca. Mąż sam zdecydował że tam będziemy wykonywali in vitro.
gosia321
No wygrywasz Internety tym pytaniem . Nigdy nawet mi to do głowy nie przyszło bo niby jak? Taka szczotka do butelek i białym jeleniem? [emoji23]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hehe padlam
gosia321
Super kochanaCześć dziewczyny! Mam wyniki drugiej bety. Po 48h z 58,53 na 161,3...:-)
Progesteron 30,1 ng/ml. Czy progesteron jest dobry?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
gosia321
A czym suplementowalas emka ?Cześć dziewczyny jestem po punkcji
ostatecznie pobrali mi 16 jajek niestety wszystkie musiałam zamrozić gdyż plemniki z biopsji M nie nadawały się do zapłodnienia . za 10 dni wizyta i dowiem się kiedy możemy na nowo poszukiwać u M małych mocarzy
Trochę mi przykro.ale jak na fakt ze M ma azoospermie a jednak znaleźli plemniki i spermatogeneza zachowana( w co mało który lekarz wierzył) to już mi trochę lepiej . szczególnie jak widzę ze M na nowo uwierzył ze może mieć WŁASNE dzieci jedynie co musimy teraz robić to zastosować jeszcze większą suplementacje M.
Wierzę ze teraz już bedzie tylko lepiej .
Przecież nadzieja umiera ostatnia
Podziel się: