reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Szczerze niskie...powinno byc chociaz kolo 8 wg mnie... ale cuda się zdarzają, sprawdzić jeszcze nie zaszkodzi. Co mowi Twoj lekarz? Może późna implantacja...ale nie chcę Ci robić nadziei

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172][/QUOTE/

reklama
Już ze trzy razy pytałam moja dr jakie są objawy hiperki ale mam nieodparte wrażenie że to ignoruje i za każdym razem mnie zbywa .
Jutro tak czy tak muszę podjechać do kliniki to może uda mi się "wbić " na krótka konsultacje .
A Tak w ogóle jakie są objawy hiperki? Internetom dziękuję .. Nie chce sie nakręcać.. Wam najbardziej ufam ;-) ;)
Mi lekarka mówiła, że jak będę miała bóle brzucha, mdłości i problemy z oddychaniem to muszę się zgłosić do szpitala. Więc wnioskuję, że takie objawy mogą być przy hiperce. No i powiększający się brzuch czyli wodobrzusze. Z tych objawów mam tylko trochę większy brzuchol, ale to może wina moich pęcherzyków, których mam około 20-30.

Już ze trzy razy pytałam moja dr jakie są objawy hiperki ale mam nieodparte wrażenie że to ignoruje i za każdym razem mnie zbywa .
Jutro tak czy tak muszę podjechać do kliniki to może uda mi się "wbić " na krótka konsultacje .
A Tak w ogóle jakie są objawy hiperki? Internetom dziękuję .. Nie chce sie nakręcać.. Wam najbardziej ufam ;-) ;)
Powiększył mi się obwód brzucha, miałam zadyszkę (zwłaszcza w pozycji leżącej), wzrosła waga, ból i kłucie w okolicach jajników.

reklama
Hej! Chciałabym do Was dołączyć bo właśnie zdecydowaliśmy się na in vitro... A więc tak:
Ż mężem staramy się od 4lat... wszystkie wyniki super tylko ja mam za wysoka prolaktyne, jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach i już nie chce podchodzić kolejny raz... jestem osobą wrażliwą i strasznie przeżywam to wszystko co nie omija mojego małżeństwa oczywiście:( dlatego zdecydowaliśmy się na in vitro . Byłam na wizycie u mojego lekarza i on podał mi kilka nazwisk i klinik ż Warszawy no i jednego profesora ż Białegostoku - Sławomir Wołczyński klinika ARTEMIDA . Pytanie - czy któraś z Was miała może do czynienia z profesorem ? Pierwsza wizytę mam 15lipca. Mąż sam zdecydował że tam będziemy wykonywali in vitro.

Do góry