reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Pisalam juz na watku o inseminacji ale sprobuje jeszcze u Was:) czy ktoras z Was leczyla sie w klinice w Opolu?dlugo Was podczytuje ale nie rzucilo mi sie to jeszcze w oczy. A moze jednak? Pozdrawiam:)

Czy jak stosowalyście fragmin po punkcji to przy podawaniu czulyście takie nieprzyjemnie rozpieranie i piekący ból ?
Aaa i jeszcze ta tępa igła ...

Czy jak stosowalyście fragmin po punkcji to przy podawaniu czulyście takie nieprzyjemnie rozpieranie i piekący ból ?
Aaa i jeszcze ta tępa igła ...

Ja czułam ale jak miałam tępa igłę i ból po podaniu i nie mogłam się wkluc miałam zawsze krwiaka na brzuchu. Kupiłam w aptece insulinowki teraz przelewam zawartość i robię zastrzyk insulinowka i nie ma żadnych odczuć

reklama
Do góry