reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy w karcie ciąży macie info o zapłodnieniu in vitro?
Tak

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

ja zbytnio nie wierze,ze mi beta skoczy:) ale moze zdarzy sie cud:)
tak serio to staram sie znalesc jak najwiecej informacji co moze przeszkadzac w zagniezdzeniu sie zarodka....

Dziewczyny nie wiem czy to faktycznie pomogło w moim przypadku ale Pani doktor przy transferze powiedziała mi żebym nie spożywala glutenu cały czas do bety jeśli dam radę (jasne że dam nie było rzeczy której bym nie zrobiła jeśli może pomoc). Udało się nie wiem czy brak glutenu pomógł ale być może. Po becie dodatniej powiedziała żebym zaczęła wprowadzać gluten małych ilościach do 12tc.

O Gyncentrum wiem bo też się tam leczę, tylko że oni mogą tylko 20 osób na miesiac przebadać, a na lipiec jeszcze listy nie ma. Orientujesz się może gdzie jeszcze można zrobic to badanie i ile się czeka na wynik?

Tak to nie wiem gdzie wiem że w Łodzi też robią to badanie, ja akurat załapałam się w mojej klinice.

reklama
Tak to nie wiem gdzie wiem że w Łodzi też robią to badanie, ja akurat załapałam się w mojej klinice.
Dzięki za odpowiedź. A jeśli mogę jeszcze o coś podpytać - widzę że jesteś po szczepieniach w Łodzi. Myslisz że to to pomogło. Ile trwa cała procedura szczepień od podjęcia decyzji do transferu? Ja mam NK z cytometrii 14,5 a Allo Mlr O% i poważnie zastanawiam się nad szczepoeniami

Do góry