reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wino piłam od początku cyklu po 1 lampce :) A ananasik podobno 3 dni przed i 3 dni po transferze :) A i do mnie dzwonili z kliniki na drugi dzień z info ile komórek się zapłodniło i powiedzieli, że jak chcę jeszcze jakieś info to w 3 dobie dzwonić :)
Czyli jutro jak zadzwonię, to ktoś, coś powinien wiedzieć? Do pań w rejestracji czy bezpośrednio do lekarza?

Czyli jutro jak zadzwonię, to ktoś, coś powinien wiedzieć? Do pań w rejestracji czy bezpośrednio do lekarza?
Mi dopiero powiedziano w 5 dobie czyli w poniedziałek dzwonila androlog. W sobote mialam wizyte to lekarz widział jak sie rozwijaly i jedna juz byla morula dwie troche wolniejsze. Ostatecznie zostaly dwie blastki klasy 4.

Tak tylko ja juz 4 raz :( jesli sie zdecyduje
Gosia walcz! Jesteś wspaniała, będziesz najlepszą mamą na świecie, musisz być silna! Ja jestem dopiero po pierwszej porażce i raczej nie wyobrażam sobie co czujesz po raz kolejny ale któraś tu kiedyś pisała, że lekarz powiedział, że in vitro w końcu kiedyś musi się udać! Musimy w to wierzyć... Mimo, że młodość mija nam na podziwianiu poczekalni klinik i drzwi gabinetów, to musimy zrobić to dla siebie... Pięknie zareagowałaś na stymulację, tyle zarodeczków, aż nie do wiary, że się nie udało... Ale jesteś dzielna, dasz radę - dla nikogo innego jak tylko dla siebie :* Tulę i myślami jestem z Tobą...

reklama
U mnie 14 dni po IUI beta wynosiła prawie 100. U Ciebie jest 13 dni i zarodek 3 dniowy wiec razem 16. Beta troszkę mała więc koniecznie sprawdź przyrost. Może była późna implantacja.

W 7 dpt była prawdopodobnie implantacja - wystąpiło niewielkie plamienie..zarodek zamrożony był jako dwudniowy, 12 godzin po rozmrożeniu nie podzielił sie, a jeden blastometr obumarł...dlatego był słabo rokujący....
Zobaczymy ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry