reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wino piłam od początku cyklu po 1 lampce :) A ananasik podobno 3 dni przed i 3 dni po transferze :) A i do mnie dzwonili z kliniki na drugi dzień z info ile komórek się zapłodniło i powiedzieli, że jak chcę jeszcze jakieś info to w 3 dobie dzwonić :)
Czyli jutro jak zadzwonię, to ktoś, coś powinien wiedzieć? Do pań w rejestracji czy bezpośrednio do lekarza?

Czyli jutro jak zadzwonię, to ktoś, coś powinien wiedzieć? Do pań w rejestracji czy bezpośrednio do lekarza?
Mi dopiero powiedziano w 5 dobie czyli w poniedziałek dzwonila androlog. W sobote mialam wizyte to lekarz widział jak sie rozwijaly i jedna juz byla morula dwie troche wolniejsze. Ostatecznie zostaly dwie blastki klasy 4.

Tak tylko ja juz 4 raz :( jesli sie zdecyduje
Gosia walcz! Jesteś wspaniała, będziesz najlepszą mamą na świecie, musisz być silna! Ja jestem dopiero po pierwszej porażce i raczej nie wyobrażam sobie co czujesz po raz kolejny ale któraś tu kiedyś pisała, że lekarz powiedział, że in vitro w końcu kiedyś musi się udać! Musimy w to wierzyć... Mimo, że młodość mija nam na podziwianiu poczekalni klinik i drzwi gabinetów, to musimy zrobić to dla siebie... Pięknie zareagowałaś na stymulację, tyle zarodeczków, aż nie do wiary, że się nie udało... Ale jesteś dzielna, dasz radę - dla nikogo innego jak tylko dla siebie :* Tulę i myślami jestem z Tobą...

reklama
U mnie 14 dni po IUI beta wynosiła prawie 100. U Ciebie jest 13 dni i zarodek 3 dniowy wiec razem 16. Beta troszkę mała więc koniecznie sprawdź przyrost. Może była późna implantacja.

W 7 dpt była prawdopodobnie implantacja - wystąpiło niewielkie plamienie..zarodek zamrożony był jako dwudniowy, 12 godzin po rozmrożeniu nie podzielił sie, a jeden blastometr obumarł...dlatego był słabo rokujący....
Zobaczymy ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry