reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem w podobnej sytuacji... Czyli wszystkie inne parametry i badania byly u Was ok? I za trzecim podejściem teraz się udało (bo wierzę że tym razem to początek pięknej ciąży).

Wszystko inne Ok. Trzecie podejście było na naturalnym cyklu...zobaczymy jak bedzie rosnąć beta...nie wiem czy nie jest za niska...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko inne Ok. Trzecie podejście było na naturalnym cyklu...zobaczymy jak bedzie rosnąć beta...nie wiem czy nie jest za niska...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 14 dni po IUI beta wynosiła prawie 100. U Ciebie jest 13 dni i zarodek 3 dniowy wiec razem 16. Beta troszkę mała więc koniecznie sprawdź przyrost. Może była późna implantacja.

reklama
Zdecydowałam się raz na akupunkturę w gamecie w trakcie stymulacji , wykonywała ją właśnie Pani anestezjolog i muszę przyznać że byłam rozczarowana . Na mnie zdecydowanie nie zrobiła wrażenia ...
Na mnie ta pani nie zrobiła wrażenia :) Czym byłaś rozczarowana? A Ci akupunktura pomogła?

Do góry