Mruch
Fanka BB :)
wyniki w piatek
No to do piątku trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było Ok!!! Przytulam Cię mocno - zobaczysz wszystko bedzie dobrze!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyniki w piatek
Masz stwierdzina mutacje mthfr bo juz nie pamietam
Tez mam homocysteine na takim poziomie tzn mialam 3 tygodnie przed podejsciem. Teraz mam nadzieje ze juz spadla. Dobrze jak jest ponizej 8
Ale 8.5 to tez jest norma bo chyba do 12 jest ok. Na zajscie w ciaze najlepiej miec jak najnizsza. Ale np dr Suchanek immunolog kolezace powiedziala ze ponizej 10 jest ok na ciaze
Wiec sa rozne opinie
Przy poprzednich podejsciach robilam w 12 i 13 dniu
Po samej punkcji ja osobiście leżałam ok 2 h . Kazali mi zabraż ze sobą tylko podkoszulkę i skarpetki resztę dostałam na miejscu . Ale z tego co tu widzę co klinika to inne zwyczajeDziewczyny ile leżałyście po punkcji?Ile średnio spędza się czasu w klinice? Mam wziąć szlafrok,koszulę,skarpetki,kapcie,wkladki....coś jeszcze?
Tak zbic mozesz metylami tylko ze b-right jest raczej typowo na mthfr tak mi sie wydaje ale sproboj. Sok z buraka tez zbija homocysteine i wogole buraki.Nie robiłam mutacji wiec nie wiem, kwas foliowy w normach, b12 w normach. Tylko d3 nisko.
A zbić to mogę metylowymi wit? Ktoś tu wcześniej pisał o B right?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Latem.wystarcza ci klapki koszula mozesz wziasc skarpetki. Wkladki husteczki do higieny intymnejDziewczyny ile leżałyście po punkcji?Ile średnio spędza się czasu w klinice? Mam wziąć szlafrok,koszulę,skarpetki,kapcie,wkladki....coś jeszcze?
Hej dziewczyny. 31.05 miałam robioną punkcje ogólnie naprodukowałam koło 30 pęcherzyków pobrali 19 jednak transfer został odwołany przez hiperke , niestety mimo braku transferu się rozkręciła więc 2 tygodnie wyrwane z życia .... już było lepiej od tego poniedziałku wróciłam do pracy. Jednak dziś strasznie zaczął mnie okropnie boleć prawy jajnik. Jak myślicie co może być tego przyczyną ? Czy po prostu reszta pęcherzyków których nie pobrali dojrzewa czy przez to że trochę dziś dźwigałam ? Słyszałam że po stymulacjach hormonalnych wzrasta ryzyko powstania torbieli na jajnikach. Martwię się trochę a wizyta dopiero we wtorek.
3 mam za was wszystkie kciuki, tym, którym się nie powiodło mocno tulę Pamiętajcie w końcu każda z nas zostanie mamą
Ja bym zadzwonila do lekarza. ...to już dwa tygodnie od punkcji, więc pęcherzyków chyba już nie ma....chyba, że torbiel? Lepiej się upewnij. ..Ponawiam - proszę doradźcie