tak.znamy sie od lat bo prowadzila pierwsz moja ciaze i potem wykryla pozamaciczna...Byłaś u Kucinskiej? Też u niej byłam, fajna jest. Budzi zaufanie .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Nie dzis nie moze jutro albo w piatek mowilam.ze dam znac jak bede wybierac sie do laboratorium zebyscie trzymaly kciuki
Gosia, a dlaczego tak późno betujesz?
19...tcCzekam na dobre wiesci .
Ktory masz tc ? 16 ?
Vinszka
Dziewczynki ja z tych porodówek marcowych odpadam, przerzucam się na kwietniowe jak nic
czekajcie na mnie na porodówce
Beta 9dpt III weryfikacja <1,2 i finito tym razem.
Nie wiem co powiedzieć, okropnie mi przykro.
Alfistka
Będzie dobrze, na pewno, bo jak tyle osób trzyma kciuki to musi być dobrze..., staraj się uspokoić, bo Malutką denerwujesz może...wyniki w piatek
Alfistka
Ty urodzisz a ja po TobieNie wiem co powiedzieć, okropnie mi przykro.
Oczekiwanie2017
Ty urodzisz a ja po Tobie
Alfistka, wiem że pewnie już pisałaś ale jest tu nas tyle, że trudno zapamiętać. Które to Twoje podejście było? I jaki powód podchodzenia do IVF? Pytam, bo podziwiam Cię za podejście i wiarę w szczesliwe zakonczenie
Hej dziewczyny. 31.05 miałam robioną punkcje ogólnie naprodukowałam koło 30 pęcherzyków pobrali 19 jednak transfer został odwołany przez hiperke , niestety mimo braku transferu się rozkręciła więc 2 tygodnie wyrwane z życia .... już było lepiej od tego poniedziałku wróciłam do pracy. Jednak dziś strasznie zaczął mnie okropnie boleć prawy jajnik. Jak myślicie co może być tego przyczyną ? Czy po prostu reszta pęcherzyków których nie pobrali dojrzewa czy przez to że trochę dziś dźwigałam ? Słyszałam że po stymulacjach hormonalnych wzrasta ryzyko powstania torbieli na jajnikach. Martwię się trochę a wizyta dopiero we wtorek.
3 mam za was wszystkie kciuki, tym, którym się nie powiodło mocno tulę Pamiętajcie w końcu każda z nas zostanie mamą
3 mam za was wszystkie kciuki, tym, którym się nie powiodło mocno tulę Pamiętajcie w końcu każda z nas zostanie mamą
dżoasia
Nie brałam właśnie ale chyba nie było wskazańA bralas encorton podczas stymulacji zeby organizm nie zwalczal zarodka? ja brala ponoc mialo pomoc ale i tak sie nie udalo.
reklama
gosia321
Pozno jutro jest 8 dzienGosia, a dlaczego tak późno betujesz?
Podziel się: