reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. 31.05 miałam robioną punkcje ogólnie naprodukowałam koło 30 pęcherzyków pobrali 19 jednak transfer został odwołany przez hiperke , niestety mimo braku transferu się rozkręciła więc 2 tygodnie wyrwane z życia .... już było lepiej od tego poniedziałku wróciłam do pracy. Jednak dziś strasznie zaczął mnie okropnie boleć prawy jajnik. Jak myślicie co może być tego przyczyną ? Czy po prostu reszta pęcherzyków których nie pobrali dojrzewa czy przez to że trochę dziś dźwigałam ? Słyszałam że po stymulacjach hormonalnych wzrasta ryzyko powstania torbieli na jajnikach. Martwię się trochę a wizyta dopiero we wtorek.
3 mam za was wszystkie kciuki, tym, którym się nie powiodło mocno tulę :) Pamiętajcie w końcu każda z nas zostanie mamą :D

reklama
Do góry