reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ile leżałyście po punkcji?Ile średnio spędza się czasu w klinice? Mam wziąć szlafrok,koszulę,skarpetki,kapcie,wkładki....coś jeszcze?
Dobrze się czułam więc leżałam ok. 1.5h (większość czasu przespałam) ;) U mnie w klinice wszystko dają, łącznie z dostępnością wkładek/podpasek - te akurat przydają się (dwa dni plamiłam).

reklama
Gosia321, jak się masz? Coś się dzieje? Pytam z ciekawości;)
Plecy bolą nieco mniej odkąd wróciłam do pracy (najgorzej jest w nocy), od wczoraj czasem coś tam mnie pociągnie w okolicy macicy, piersi bolą (ale to u mnie norma).

Dziewczęta czy po lutinusie też leciała z was woda? Do godz. 15 mam z tym mały problem, wkładki aż przemakają!:szok: I nie chodzi mi o białą masę tabletkową, która wiadomo,że wypada.

Cześć kobitki jestem już po wizycie . punkcja w sobotę, naliczyli mi ok 12 jajków więc jest chyba jest całkiem dobrze
Oby do soboty bo jak tak Was czytam to już sama nie mogę doczekać się transferu ..
Mam nadzieję ze to ostatnia PROSTA i byle do celu
Od punkcji zaczyna się niesamowita przygoda!!!! :) Duuuuużo emocji więc już trzymam kciuki!;)

Ponawiam - proszę doradźcie :)
Mysle ze powinnas to skonsultoeac z lekarzem. Jajniki sa napewno jeszcze bardzo powiekdzone dlatego bola a jesli.mialas hiperke to juz nie ma sie co dziwic. Czy bylas na kontroli sprawdzic czy nie zbiera sie plyn w jamie brzudznej i jesli tak to czy go juz tam nie ma.

Dziewczyny jak to z seksem. We wtorek tydzien temu mialam punkcje. Czuje sie swietnie nic mi nie jest pobrano 16 jajek. Transfer odroczony teraz mam cykl bez lekow, czy moge juz wspolzyc i czy powinnam sie zabezpieczac? Zapomnialam zapytac...

Dziewczyny ile leżałyście po punkcji?Ile średnio spędza się czasu w klinice? Mam wziąć szlafrok,koszulę,skarpetki,kapcie,wkladki....coś jeszcze?

Ja wzięłam tylko skarpetki (które się nie przydały), resztę miałam zapewnione w klinice ( koszule, kapcie), szlafrok nie był potrzebny, wkładki też nie. Lezalam 1,5 godziny.

Mysle ze powinnas to skonsultoeac z lekarzem. Jajniki sa napewno jeszcze bardzo powiekdzone dlatego bola a jesli.mialas hiperke to juz nie ma sie co dziwic. Czy bylas na kontroli sprawdzic czy nie zbiera sie plyn w jamie brzudznej i jesli tak to czy go juz tam nie ma.
Dziękuję za odp. Na kontroli byłam coś się zbierało ale niby wiele tego nie było ... Teraz idę dopiero we wtorek 27.06 i nie wiem czy czekać do tego czasu czy jutro zadzwonić do lekarza.

reklama
Gosia321, jak się masz? Coś się dzieje? Pytam z ciekawości;)
Plecy bolą nieco mniej odkąd wróciłam do pracy (najgorzej jest w nocy), od wczoraj czasem coś tam mnie pociągnie w okolicy macicy, piersi bolą (ale to u mnie norma).
Plecy tez troszke mniej juz bola ale jeszcze dokuczaja. Od 2 dni ciagnie mnie w pachwinach jak za duzo sie nachodze to boli mnie troche brzuch. Cycki bolaly jeden dzien ale wygladaja jakby byly w siniakach. Porownujac poprzednie 2 podejscia moge uznac ze tym.razem jestem bezobjawowa wtedy byl caly wachlarz wszystkiego po trochu i bol brzucha od samego poczatku.
Jutro chyba w koncu pojde na bete wiec sie okarze jak tam moje babelki. Mam nadzieje ze beta bedzie pozytywna ❤❤✊✊

Do góry