Gratuluję i niech dalej pieknie przyrasta[emoji3]No i mam dla Was wiadomość.
Właśnie mam wynik drugiej betki - 96.2 przyrost o 174 % w ciągu dwóch dni.
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Pozno jutro jest 8 dzien
Część betuje 6 dnia dlatego stwierdziłam, że późno . Ale może tak lepiej, wynik bardziej pewny.
dżoasia
Gosia podziwiam Cię za cierpliwość ;] Ja bym dzisiaj już drugi raz na becie byłaPozno jutro jest 8 dzien
dżoasia
No dobra, jak muszę, to zrobię Ci miejsce na tej porodówce Miałam nadzieję, że jednak będzie psikus a tu du*a ;/ Przykro mi...Ty urodzisz a ja po Tobie
G
gość 5
Gość
Ja nie mam aż tak cieżko. Mdli mnie ale bez dramatu. Jestem za to padnięta...Nawet jak stoję chwile w pracy to łapie mnie zadyszka i serce łomocze. Moze przez to, ze jest duszno. Po pracy nie mam siły i marze, zeby sobie poleżećJa też nic nie czułam , do pierwszych nudności. Dzisiaj zamówiłam opaski sea band przeciw mdłościom. Plasterki na zasadzie akupresury sie sprawdziły, ale sa jednorazowe. Myslę że opaski lepiej sie sprawdzą. Dużo mniejsze mdłości, wiadomo że nie jak ręką odjął, ale mogę w miarę normalnie funkcjonować. U mnie 10 tydzień, ciekawe ile to jeszcze potrwa.Nie mam zbyt urozmaiconego menu,ale staram się jak mogę przymuszać do zjedzenia czegokolwiek, póki co morfologia ok i lekarz twierdzi że dziecko nie potrzebuje narazie tak duzo pozywienia z naszej strony bo jest malutkie,ale jeść cokolwiek muszę
Pixie_Dixie
Dziewczyny zrobiłam homocysteine i wynosi 8,5umol, chyba mogłoby być mniej?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mruch
No i mam dla Was wiadomość.
Właśnie mam wynik drugiej betki - 96.2 przyrost o 174 % w ciągu dwóch dni.
Super wieści [emoji3] Gratulacje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Ja mam zalecenia w 14 dniu no ewentualnie w 10Część betuje 6 dnia dlatego stwierdziłam, że późno . Ale może tak lepiej, wynik bardziej pewny.
Co klinika to inne reguly
gosia321
Masz stwierdzina mutacje mthfr bo juz nie pamietamDziewczyny zrobiłam homocysteine i wynosi 8,5umol, chyba mogłoby być mniej?
Tez mam homocysteine na takim poziomie tzn mialam 3 tygodnie przed podejsciem. Teraz mam nadzieje ze juz spadla. Dobrze jak jest ponizej 8
Ale 8.5 to tez jest norma bo chyba do 12 jest ok. Na zajscie w ciaze najlepiej miec jak najnizsza. Ale np dr Suchanek immunolog kolezace powiedziala ze ponizej 10 jest ok na ciaze
Wiec sa rozne opinie
reklama
gosia321
Przy poprzednich podejsciach robilam w 12 i 13 dniuGosia podziwiam Cię za cierpliwość ;] Ja bym dzisiaj już drugi raz na becie była
Podziel się: