reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1497459067-aaaaaa.jpeg
a to mój orzeszek najpiękniejszy :) wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie :) mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też :) teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

Ohhh! Taaaak! Jakie piękne widoki. Też chyba bym się popłakała! Boże... jak zazdroszczę takich widoków. Dajesz jednak mi wielkie nadzieje, że jednak może się udać i że każda z nas się doczeka swojego pięknego widoku.

Miałaś usg nadal dopochwowo?

Wielkie, ogromne gratulacje! Cieszę się, że doczekałaś się takiego cudu.

Wysyłaj fluidy, zarażaj! My tutaj czekamy na pozytywy, a jak się okazuje, teraz jest nas bardzo dużo!

Jeszcze raz to powiem. Śliczności! Piękności! Cudo natury! Wasze ogromne cudo i szczęście! Graaaatulacje!!!!!!

reklama
A idziesz na zwolnienie do końca ciąży? Ja jeszcze w pracy nie powiedziałam...Myśle, ze zostanę do końca lipca. Chociaz prawie zasypiam dzisiaj :/. Nawet mam mysli o jakiejś małej kawie. Jedna chyba nie zaszkodzi, nie? W sumie nie pije kawy juz od stymulacji.
Ze zwolnieniem do końca poczekam, dowiedziałam się że mam kontrolę od poniedziałku więc dupa blada, muszę czuwać nad kontrolerami, w sierpniu mam otwarcie sezonu 500+ także na ile bym mogła chciałabym być, nie będę przyjmować dużej ilości klientów, aż moimi dziewczynami z działu(dwie [emoji130] dobre dusze) naprawdę mi dobrze [emoji106] dbają o mnie jak nikt:) w pracy milej czas leci, a wredne babska omijam :)

A u mnei mam tzw nadzór nad implantacją i mam trzy badania i trzy wizyty w wyznaczonych terminach, tj 16-06, 19-06, 21-06, to badania bety + hormony.
I chciał nie chciał muszę w piątek jechać ;)

U mnie to samo :) 16, 19 i 23 czerwca. Może jeszcze sama z siebie pójdę 21, jak 19 będzie beta pozytywna :) Oj... trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za was. Tak bardzo pragnę powodzenia, ale wiem, że nie tylko ja :-p

Inkę piłam chyba ze dwa razy. Mam w domu. Jak pije to wmawiam sobie, ze go kawa ;). Tylko, ze teraz jestem w pracy i walczę z powiekami :/. Będe musiała przynosić sobie Inkę.
Ja piłam bezkofeinowa bo uwielbialam smak kawy ale jak nadeszła fala mdłości, porzuciłam, niewykluczone że powrócę :) testowalam wiele kaw bezkofeinowych, nawet te z wyższej półki do Expressu, A najlepsza smakowo jak prawdziwa okazała się Mk Cafe Mildano

Dziewczyny byłam dziś na badaniach do karty ciąży. Póki co mam wyniki morfologii i moczu. Jest ok oprócz podwyższonego poziomu leukocytów. Norma to 4.0 - 10.0 a ja mam 14.9.Wcześniej przed samą procedurą miałam lekko podwyższone 10.28 i lekarz mówił, że to przez stymulację.
Macie normalny poziom czy też podwyższony bo nie wiem czy est powód do obawy. Wizytę u gina mam za 1,5 tyg.
Ja cała ciaze leukocyty mialam 19tys a co za tym idzie podwyzszone crp bo norma do 5 a ja mialam 12-15. Po ciazy wszystko zniknelo a w czasie ciąży zaden antybiotuk z czterech ktore brdlam nic nie pomogl...

Ohhh! Taaaak! Jakie piękne widoki. Też chyba bym się popłakała! Boże... jak zazdroszczę takich widoków. Dajesz jednak mi wielkie nadzieje, że jednak może się udać i że każda z nas się doczeka swojego pięknego widoku.

Miałaś usg nadal dopochwowo?

Wielkie, ogromne gratulacje! Cieszę się, że doczekałaś się takiego cudu.

Wysyłaj fluidy, zarażaj! My tutaj czekamy na pozytywy, a jak się okazuje, teraz jest nas bardzo dużo!

Jeszcze raz to powiem. Śliczności! Piękności! Cudo natury! Wasze ogromne cudo i szczęście! Graaaatulacje!!!!!!
Ja też tracilam wiarę na forum nie raz, pragnęłam takich zdjęć i płakałam jak oglądałam tego typu wpisy, a teraz to szczęście mnie spotkało, wciąż bardzo się boję,człowiek jest przewrazliwiony, przed wizytą trzęsłam się jak galareta a uspokoilam jak usłyszałam serduszko [emoji173]... dziękuję za ciepłe słowa :)

Ja piłam bezkofeinowa bo uwielbialam smak kawy ale jak nadeszła fala mdłości, porzuciłam, niewykluczone że powrócę :) testowalam wiele kaw bezkofeinowych, nawet te z wyższej półki do Expressu, A najlepsza smakowo jak prawdziwa okazała się Mk Cafe Mildano

O widzisz! Zapomniałam nawet o takich kawach :D. Dzięki, ze przypomniałaś!

reklama
Do góry