reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1497459067-aaaaaa.jpeg
a to mój orzeszek najpiękniejszy :) wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie :) mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też :) teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1497459067-aaaaaa.jpeg
a to mój orzeszek najpiękniejszy :) wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie :) mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też :) teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]

Coś cudownego...jak widać Twoje Dzieciątko pięknie :-D:-D

1497459067-aaaaaa.jpeg

Orzeszek cudny [emoji173] a wiadomosci wspaniałe [emoji4]

ja mam 12,8
spoko, nie neeerwuj się tym :):)
;)

Kurczę tak myślę, że może być też coś z zębem bo bolał mnie w nocy...Ale to martwy ząb bo był leczony kanałowo dawno temu. Teraz mnie nie boli. Zobaczę jak będzie dalej ale przecież chyba nie może mi zrobić RTG? Cholewa a łaziłam od początku roku kilka razy do dentysty, żeby mieć zdrowe zęby przed procedurą...grrr.

1497459067-aaaaaa.jpeg

Piekny orzeszek :*

U mnie w klinice nie ma weryfikacji kaza zrobic po 14 dniach. Ale przy blastce mozna juz w 7 dniu. Mohe byly wczesne blastki wiec dam im 2 dni wiecej :) albo zrobie 22 dzien przed dniem ojca :)
A u mnei mam tzw nadzór nad implantacją i mam trzy badania i trzy wizyty w wyznaczonych terminach, tj 16-06, 19-06, 21-06, to badania bety + hormony.
I chciał nie chciał muszę w piątek jechać ;)

1497459067-aaaaaa.jpeg

O mamusiu ..... najpiękniejszy , najcudowniejszy widok ♥️

reklama
Dziewczyny byłam dziś na badaniach do karty ciąży. Póki co mam wyniki morfologii i moczu. Jest ok oprócz podwyższonego poziomu leukocytów. Norma to 4.0 - 10.0 a ja mam 14.9.Wcześniej przed samą procedurą miałam lekko podwyższone 10.28 i lekarz mówił, że to przez stymulację.
Macie normalny poziom czy też podwyższony bo nie wiem czy est powód do obawy. Wizytę u gina mam za 1,5 tyg.

Ja od początku ciąży mam podwyższone leukocyty i neutrofile, dzis robiłam morfologię bo w piątek mam wizytę i mam mieć świeże badania, oprócz znowu podwyższonych leukocytów i neutrofile to jeszcze dwa parametry mam powyżej normy RDW-SD i RDW-CV...oprócz tego miałam zrobić CRP już ostatnio miałam lekko podwyższone ale dzis jest jeszcze wyżej 3tyg temu miałam 5,70 a dziś mam 9,83(przy czym norma jest 0-5) pewnie dostanę antybiotyk w piątek...

Do góry