Emilianka6966
Fanka BB :)
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś cudownego...jak widać Twoje Dzieciątko piękniea to mój orzeszek najpiękniejszy wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]
U mnie w klinice nie ma weryfikacji kaza zrobic po 14 dniach. Ale przy blastce mozna juz w 7 dniu. Mohe byly wczesne blastki wiec dam im 2 dni wiecej albo zrobie 22 dzien przed dniem ojcaGosia a czemu Ty masz dopiero 23-06 bete a ja już 16-06 pierwsza weryfikacje?
Orzeszek cudny [emoji173] a wiadomosci wspaniałe [emoji4]a to mój orzeszek najpiękniejszy wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]
Trzymam mocno kciuki za ciebie :*Gosiu ja też
bardzo , bardzo , bardzo w to wierzę
ja mam 12,8
spoko, nie neeerwuj się tym
Piekny orzeszek :*a to mój orzeszek najpiękniejszy wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]
A u mnei mam tzw nadzór nad implantacją i mam trzy badania i trzy wizyty w wyznaczonych terminach, tj 16-06, 19-06, 21-06, to badania bety + hormony.U mnie w klinice nie ma weryfikacji kaza zrobic po 14 dniach. Ale przy blastce mozna juz w 7 dniu. Mohe byly wczesne blastki wiec dam im 2 dni wiecej albo zrobie 22 dzien przed dniem ojca
O mamusiu ..... najpiękniejszy , najcudowniejszy widoka to mój orzeszek najpiękniejszy wszystko w porządku na ten moment, co do opryszczki bez obaw, przeszłam ospe a to jest opryszczka wtórna niegroźna dla płodu jeżeli są w organizmie przeciwciała, najadlam się strachu i tyle, a serduszko [emoji173] biło cudownie, wspaniałe przeżycie mąż uciekł bo się poplakał, ja z resztą też teraz tylko dmuchać na zimne [emoji313]
Dziewczyny byłam dziś na badaniach do karty ciąży. Póki co mam wyniki morfologii i moczu. Jest ok oprócz podwyższonego poziomu leukocytów. Norma to 4.0 - 10.0 a ja mam 14.9.Wcześniej przed samą procedurą miałam lekko podwyższone 10.28 i lekarz mówił, że to przez stymulację.
Macie normalny poziom czy też podwyższony bo nie wiem czy est powód do obawy. Wizytę u gina mam za 1,5 tyg.