reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki jestem tu nowa,tak jak większość z was staramy się z mężem o dzidzie u nas tylko in vitro było możliwe, został nam ostatni etat -transfer zarodków, ale wszystkie u nas zostały zamrożone ponieważ po punkcji miałam duże prawdopodobieństwo hiperstymulacji jajników, po punkcji jestem już ponad 2 miesiące.Wizytę mam w następnym tyg do swojego lekarza gin i jak będzie wszystko Ok umawiamy się na transfer.
Witaj! Powodzenia :) Gdzie się leczycie?

A sa znane powody? Jakaś infekcja konkretna czy po prostu przepisują antybiotyk?

Ostatnio jak byłam na wizycie i miałam CRP 5,70 pani doktor mówi może damy antybiotyk bo w moczu też wyszły mi liczne bakterie ale jak rozebrałam się do badania i pani doktor zobaczyła mój brzuch i kilka krwiaczeków od zastrzyków to powiedziała że na pewno przez to CRP jest wyższe, teraz już za bardzo krwiaczeków nie mam, mocz też ok więc nie wiem czemu CRP jest podwyższone...zobaczymy w piątek.

reklama
Hej dziewczynki jestem tu nowa,tak jak większość z was staramy się z mężem o dzidzie u nas tylko in vitro było możliwe, został nam ostatni etat -transfer zarodków, ale wszystkie u nas zostały zamrożone ponieważ po punkcji miałam duże prawdopodobieństwo hiperstymulacji jajników, po punkcji jestem już ponad 2 miesiące.Wizytę mam w następnym tyg do swojego lekarza gin i jak będzie wszystko Ok umawiamy się na transfer.

Witaj! Życzę szczęścia! Jak masz ochotę to wpisz się do naszego kalendarza, wtedy wiemy komu kibicować w danym dniu, a te życzenia podnoszą na duchu.
Rozgość się u nas wygodnie :)

Do góry