reklama
natalix0
Fanka BB :)
O nieJa już po becie wyje jak debil mniej niż 1,2 to jest ku... Wa niesprawiedliwe!
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Dziewczyny przez antyki okres dostałam po 21 dniach! Wizytę mam dopiero w sobotę. Myślicie, że powinnam dać znać lekarzowi, że cykl się przesunął? Może teraz wizyta powinna być wcześniej?
Jeśli traz zaczynasz stymulację, to tak umów wizytę wcześniej. Powinna być 2-3dc, najpóźniej 4.
Alfistka
Zadzwoń do kliniki i się dowiesz, tak będzie lepiejDziewczyny przez antyki okres dostałam po 21 dniach! Wizytę mam dopiero w sobotę. Myślicie, że powinnam dać znać lekarzowi, że cykl się przesunął? Może teraz wizyta powinna być wcześniej?
natalix0
Jutro zadzwonię do lekarza. Dzięki!Zadzwoń do kliniki i się dowiesz, tak będzie lepiej
natalix0
DziękujęJeśli traz zaczynasz stymulację, to tak umów wizytę wcześniej. Powinna być 2-3dc, najpóźniej 4.
walczaca o szczescie
Proponuje zadzwonić do lekarza albo na dyżur telefoniczny i.potwierdzisz ale moim zdaniem to wizyta powinna byc troszke wczesniej, chyba 3-4 dc byloby najlepiej. Przynajmniej mi tak mowili.Dziewczyny przez antyki okres dostałam po 21 dniach! Wizytę mam dopiero w sobotę. Myślicie, że powinnam dać znać lekarzowi, że cykl się przesunął? Może teraz wizyta powinna być wcześniej?
walczaca o szczescie
O widze ze juz uzyskalas odpowiedz, to nieświadomie powtorzylam @Alfistke ;-)
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Jesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia
reklama
natalix0
Łezka w oku się zakręciła. ...spełnicie!Jesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia
Podziel się: