reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny przez antyki okres dostałam po 21 dniach! Wizytę mam dopiero w sobotę. Myślicie, że powinnam dać znać lekarzowi, że cykl się przesunął? Może teraz wizyta powinna być wcześniej?

reklama
Dziewczyny przez antyki okres dostałam po 21 dniach! Wizytę mam dopiero w sobotę. Myślicie, że powinnam dać znać lekarzowi, że cykl się przesunął? Może teraz wizyta powinna być wcześniej?

Jeśli traz zaczynasz stymulację, to tak umów wizytę wcześniej. Powinna być 2-3dc, najpóźniej 4.

Proponuje zadzwonić do lekarza albo na dyżur telefoniczny i.potwierdzisz ale moim zdaniem to wizyta powinna byc troszke wczesniej, chyba 3-4 dc byloby najlepiej. Przynajmniej mi tak mowili.

Jesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Łezka w oku się zakręciła. ...spełnicie!

Do góry