AniaCh83
Fanka BB :)
@HopeFul87 , @oczekujaca2790 bardzo mi przykro dziewczyny...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia
Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej jak przykro. Ściskam mocno.Też mi się wydawało, że niska ale tłumaczyłam sobie, że blastek 4aa a nie np 6aa no i transfer był w południe a nie rano, myślałam, że maluch sobie poradzi ale chyba sie mu u mnie nie podobało. Na cud nie liczę...
Jejuuuu jakie smutne wieści dzisiaj. Tak mi przykro...Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Rozplakalam sie. Oplakuje Twojego.kropka razem z Wami. Ja na szczescie tez mam super Męża przy sobie. Przytulal mnie tak kazdego ciezkiego dnia. Cudnue. My tez dalej na polu walki ;-) powodzeniaJesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia
@Emilianka to madra kobietaEe tam, do jutra to nawet okresu nie dostanę A tak serio to chyba byłam jakoś psychicznie przygotowana na to, myślałam że będzie dużo gorzej. Cieszę się, że jesteście. To co Emilianka pisała w piątek o tym forum to święte słowa, ujęte w punkt.
Co to za dzień... tak mi przykroJa już po becie wyje jak debil mniej niż 1,2 to jest ku... Wa niesprawiedliwe!
O widzisz o michalkach nie pomyslalam zajadam migdaly popijam winkiem zagryzam lodami i gorzka czekoladaGosia piękny wynik zjedz Michałka na ładne endo
Czasem ta droga jest dluzzzzzsza niż u innych bardzo trudna i wyczerpująca .
Mnie udało się przy 4 stymulacji .
Powodzenia ,cierpliwości wiary ze sie uda Wam życzę.
Ja normalnie pracowałam i się udało.