reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zazdroszcze bo ja jestem tak cholernie zawiedziona,ze nie mam sily dzis myslec o tym,ze przeciez jeszcze przede mna min 2 proby.Skoro pierwsza sie nie udala to dlaczego niby kolejna mialaby sie udac??Mysle co zle zrobilam.....ze moglam nie pracowac,nie przemeczac się,lezec do gory tylkiem i czekac,a nie mnie muchy w dupe gryzly ma takie wrazenie,ze to moja wina ze sie nie udalo.......

Nie możesz tak myśleć, to nie jest niczyja wina.

reklama
Ja jestem po wizycie. Lewy jajnik pracuje na wysokich obrotach, a prawy się opierdziela :p
Widziałam na monitorze sporo jajeczek. Czekamy, aż urosną pozostałe, dlatego dziś znowu menopur. Jutro na krew, wizyta i ... zależy od wyniku. Punkcja albo czwartek, albo piątek.

Bardzo ładnie! :)

Ja jestem po wizycie. Lewy jajnik pracuje na wysokich obrotach, a prawy się opierdziela :p
Widziałam na monitorze sporo jajeczek. Czekamy, aż urosną pozostałe, dlatego dziś znowu menopur. Jutro na krew, wizyta i ... zależy od wyniku. Punkcja albo czwartek, albo piątek.[/QUOT

Oby do czwartku/piatku, trzymam kciuki żeby się udało :)

Zazdroszcze bo ja jestem tak cholernie zawiedziona,ze nie mam sily dzis myslec o tym,ze przeciez jeszcze przede mna min 2 proby.Skoro pierwsza sie nie udala to dlaczego niby kolejna mialaby sie udac??Mysle co zle zrobilam.....ze moglam nie pracowac,nie przemeczac się,lezec do gory tylkiem i czekac,a nie mnie muchy w dupe gryzly ma takie wrazenie,ze to moja wina ze sie nie udalo.......
Ja nie pracowalam, oszczedzalam sie ile dalo, zero stresu i tez nic z tego. Nie obwiniaj sie, bo nie masz za co. Tym razem nie udalo sie, ale musisz pozytywnie myslec o kolejnym podejściu[emoji110]

Mi się udało za pierwszym i M@gdzie też i jesteśmy tu z Wami

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja od listopada jestem z wami ,....mnie tez sie udal 1 transfer i nie 1 raz powtarzam ze bardzo mi was przykro tym ktirzy musza walczyc ....**

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chodziło mi bardziej o taki normalny pierwszy raz - bez pomocy medycyny. A skoro jesteśmy przy temacie in vitro to znaczy, że już nieraz @=płacz, wiesz jedna kreska na teście, przepłakane noce i te sprawy. Nie chodziło mi o pierwsze podejście do in vitro ;)
Noo to tak. Znam ten comiesięczny zawód...a po nieudanej IUI dosłownie wyłam pół nocy. Niestety kobiety zachodzące w ciążę naturalnie też dużo przechodzą....nie ma sprawiedliwości niestety

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

To nie Twoja wina!!! Jakby się miało udać to by się udało chocbys po górach lazila od rana do wieczora. Właśnie kolejne dużo częściej się udają. Organizm jest bardziej wypoczęty Ty nabierzesz dystansu. Możesz też odpoczywać. Rzadko się udaje za pierwszym razem tak samo jak z ciążą naturalną. Organizm musi to przetrawic przystosować się. Wszystko przed Tobą. Daj sobie czas na żal i wrocisz z nowa energia bardziej zaprawiona zahartowana i to Ci da przewagę! Powtarzam najwięcej ciąż jest z mrozaczkow!

reklama
Do góry