reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Więc na razie głowa do góry. Jeszcze coś może urośnie. A nawet jeśli nie, to przecież potrzebne jest tylko jedno złote jajeczko[emoji7]

Heh, złapałam doła, nie wiedzieć czemu. Nie wiem skąd się pojawiło i o co chodziło. Snułam się jak widmo wczoraj i próbowałam z tego dołka wyjść. Nie wiem, na prawdę nie wiem co mnie dopadło. Dziś już czuję się dobrze. Chyba musiałam odpocząć psychicznie.

@gosia321 mnie zdecydowanie uspokoiła i bardzo, jeszcze raz dziękuję. Nie mam z kim pogadać i zdaję sobie sprawę jak dziewczyny na forum dają siłę :)

Wiem, że wystarczy jeden, ale ja myślę już o gromadce :p
Cieszę się również, że u Twoich dzieciątek wszystko OK. Bardzo mnie to cieszy :)

reklama
Dzisiaj ostatnia weryfikacja a piatek beta poniżej 0.1 dzisiaj 1.2 nie mam juz na co liczyć pora sie pogodzić z tym ze leki trzeba odstawić.

Nadzieja umiera ostatniaa jesli w piatek nie bylo nic a dzis jest 1,2 to przynajmniej do jutra bierz leki i powtorz.jeszcze bete bo cos sie ruszylo, ja bym nie tracila nadzieji choc szanse sa male, to i tak wierze ze moze jeszcze byc dobrze. Tym bardziej ze zarodek byl 3dniowy...

reklama
Do góry