reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Więc na razie głowa do góry. Jeszcze coś może urośnie. A nawet jeśli nie, to przecież potrzebne jest tylko jedno złote jajeczko[emoji7]

Heh, złapałam doła, nie wiedzieć czemu. Nie wiem skąd się pojawiło i o co chodziło. Snułam się jak widmo wczoraj i próbowałam z tego dołka wyjść. Nie wiem, na prawdę nie wiem co mnie dopadło. Dziś już czuję się dobrze. Chyba musiałam odpocząć psychicznie.

@gosia321 mnie zdecydowanie uspokoiła i bardzo, jeszcze raz dziękuję. Nie mam z kim pogadać i zdaję sobie sprawę jak dziewczyny na forum dają siłę :)

Wiem, że wystarczy jeden, ale ja myślę już o gromadce :p
Cieszę się również, że u Twoich dzieciątek wszystko OK. Bardzo mnie to cieszy :)

reklama
Dzisiaj ostatnia weryfikacja a piatek beta poniżej 0.1 dzisiaj 1.2 nie mam juz na co liczyć pora sie pogodzić z tym ze leki trzeba odstawić.

Nadzieja umiera ostatniaa jesli w piatek nie bylo nic a dzis jest 1,2 to przynajmniej do jutra bierz leki i powtorz.jeszcze bete bo cos sie ruszylo, ja bym nie tracila nadzieji choc szanse sa male, to i tak wierze ze moze jeszcze byc dobrze. Tym bardziej ze zarodek byl 3dniowy...

reklama
Do góry