AniaCh83
Fanka BB :)
Wow... zdrówka życzęCześć dziewczyny bardzo dawno nie pisałam "ucieklam " z forum po udanym transferze ale biochemicznej ciaży. Dla przypomnienia pisałam na przełomie listopad-styczeń być może nie które z Was mnie pamiętają jak Ewunka Gosia czy Ropuszka.
Kcohane w skrócie mój problem to bardzo niska rezerwa 0.4 pierwsza stymulacja 2 pęcherzyki jeden zarodek udany transfer ciaza biochemiczna. W marcu po 3 miesiacach przerwy miałam zacząć 2 stymulacje wykupilam leki (niestety nie refundowane) i czekały w lodówce aż dostanę okres. Nie dostałm okazało się że jestem w ciąży naturalnej !! Szok niedowierzanie, łzy, paniczny strach nawet lekarz nie wierzył i nazwał to cudem. Dziś jestem w 13 tygodniu i po pierwszych badaniach prenatalnych wszytko jak na razie dobrze. Piszę ponieważ wiem jak bardzo kazda z nas szuka nadziei gdzie kolwiek zwłaszcza Dziewczyny z niska rezerwa sama tak szukałam informacji. Dziewczyny nie poddawajcie się!!! Trzeba walczyć trzeba wierzyć. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno aby każda mogla poczuć to co ja !!!!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom