reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
A ile widzą Ci antralnych?A ja w odróżnieniu do dziewczyn bym testowała. Ja będę już od 7dpt sikać. Nie chce stracić ani jednego dnia radości a jak będzie biel to i tak będę sobie powtarzać ze to jeszcze za wcześnie, ze jeszcze jest nadzieja.
A jakiej wielkości są te 2 pecherzyki?
U mnie tez były 2-3 na jednym jajniku w tym dniu. I to rożnej wielkości..
Mam pytanie o dhea. Czy wiecie co oznacza za wysoki poziom i co dalej się bada? U mnie wyszło 20 przy normie do 6..
Fsh 7,3
Lh 5,6.
Amh po pierwszej procedurze wyższe niż sprzed pół roku 4,15. Pół roku temu 3,5.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Lepszy od brylantu. .....a to mój kropeczek, wygląda jak pierścionek z brylantem
gosia321
Kochane pozno troszke bo zabiegana dzis jestem ale dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec korzystajac z okazji zycze wszystkim nam tutaj aby kolejny dzien dziecka byl radosny zeby kazda z nas mogla go swietowac ze swoim wyczekanym ukochanym dzieckiem zeby byl to prawdziwy dzien dziecka dla nas :*
Mi lekarz kazala. Ale co klinika i lekarz to inaczej.Czy szczepiłyście się przeciw wzw B ?Dzisiaj usłyszałam od anestezjologa, że powinnam, natomiast ginekolog stwierdził, że jest to dobrowolne, bo oni przy punkcji używają jednorazowych przyrządów....
natalix0
Ojj tak......życzę tego Wszystkim i sobieKochane pozno troszke bo zabiegana dzis jestem ale dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec korzystajac z okazji zycze wszystkim nam tutaj aby kolejny dzien dziecka byl radosny zeby kazda z nas mogla go swietowac ze swoim wyczekanym ukochanym dzieckiem zeby byl to prawdziwy dzien dziecka dla nas :*
natalix0
Ale czy to jest sens? Przecież musisz zrobić trzy dawki, a jeśli zajdziesz w ciążę, to już się nie uda....nic z tego nie rozumiemMi lekarz kazala. Ale co klinika i lekarz to inaczej.
M@gda
Moderatorka
Ja liczyłam w kalkulatorze po ivf. wyszło mi tak jak emilianka podała, zakładając 3dniowe zarodki.Teraz mi się zgadza
Mi wychodzi 09.01 a wydawało mi się że miałaś 2 tyg po mnie transfer jak ha byłam po 3 becie
reklama
Emilianka6966
Gosiu Tobie też życzymy wyjątkowego świętowania w kolejnym rokuKochane pozno troszke bo zabiegana dzis jestem ale dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec korzystajac z okazji zycze wszystkim nam tutaj aby kolejny dzien dziecka byl radosny zeby kazda z nas mogla go swietowac ze swoim wyczekanym ukochanym dzieckiem zeby byl to prawdziwy dzien dziecka dla nas :*
Podziel się: