reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
1496336625-aaaaaa.jpeg
a to mój kropeczek, wygląda jak pierścionek z brylantem :)

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja w odróżnieniu do dziewczyn bym testowała. Ja będę już od 7dpt sikać. Nie chce stracić ani jednego dnia radości :) a jak będzie biel to i tak będę sobie powtarzać ze to jeszcze za wcześnie, ze jeszcze jest nadzieja.

A jakiej wielkości są te 2 pecherzyki?
U mnie tez były 2-3 na jednym jajniku w tym dniu. I to rożnej wielkości..

Mam pytanie o dhea. Czy wiecie co oznacza za wysoki poziom i co dalej się bada? U mnie wyszło 20 przy normie do 6..
Fsh 7,3
Lh 5,6.
Amh po pierwszej procedurze wyższe niż sprzed pół roku 4,15. Pół roku temu 3,5.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile widzą Ci antralnych?

Kochane pozno troszke bo zabiegana dzis jestem ale dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec korzystajac z okazji zycze wszystkim nam tutaj aby kolejny dzien dziecka byl radosny zeby kazda z nas mogla go swietowac ze swoim wyczekanym ukochanym dzieckiem zeby byl to prawdziwy dzien dziecka dla nas :) :*

Kochane pozno troszke bo zabiegana dzis jestem ale dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec korzystajac z okazji zycze wszystkim nam tutaj aby kolejny dzien dziecka byl radosny zeby kazda z nas mogla go swietowac ze swoim wyczekanym ukochanym dzieckiem zeby byl to prawdziwy dzien dziecka dla nas :) :*
Ojj tak......życzę tego Wszystkim i sobie :)

reklama
Gosiu Tobie też życzymy wyjątkowego świętowania w kolejnym roku :)

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry