No to stres opadl [emoji3] teraz maleństwo niech spokojnie rośnie. Zycze dużo dobrego dla was.Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
7dc to jeszcze trochę czasu mają na rośnięcie . Mi na pierwszym 4 zmierzyli, A na ostatnim 9. Też byłam zawiedziona pracą swoich jajników. Ale nic na to nie możemy poradzić. Pamiętaj, że wystarczy jeden plemniki i jedna komoreczka
A dzwonili do Ciebie jak się rozwijają?
Też tak myślę, jeszcze jest czas
Ewunka
To może źle wyliczyłam swojąAż sprawdziłam w kalkulatorze, zgadza mi się idealnie.
pisces
Jutro będą. Dziś nic nie wiem.A dzwonili do Ciebie jak się rozwijają?
Też tak myślę, jeszcze jest czas
Emilianka6966
Ja nawet tego liczyć nie umiem, tak wpisane na wynikuTrochę mi się data porodu nie zgadza
Agnieś191
Tak, tylko ja mam amh ponad 7 i miało być tak pięknie, lekarz, że łatwo będzie mnie stymulować a dzis mi mówi, że wygląda tak jakby nie zareagowała na leki. Zawsze pod górke...7dc to jeszcze trochę czasu mają na rośnięcie . Mi na pierwszym 4 zmierzyli, A na ostatnim 9. Też byłam zawiedziona pracą swoich jajników. Ale nic na to nie możemy poradzić. Pamiętaj, że wystarczy jeden plemniki i jedna komoreczka
Emilianka6966
Mi z aplikacji wyszła 24styczniaTrochę mi się data porodu nie zgadza
Ewunka
Teraz mi się zgadzaMi z aplikacji wyszła 24stycznia
Moj wychodzi 09.01 a wydawało mi się że miałaś 2 tyg po mnie transfer jak ha byłam po 3 becie
Ostatnia edycja:
bertha
A ja w odróżnieniu do dziewczyn bym testowała. Ja będę już od 7dpt sikać. Nie chce stracić ani jednego dnia radości a jak będzie biel to i tak będę sobie powtarzać ze to jeszcze za wcześnie, ze jeszcze jest nadzieja.Girls czy mogła bym zrobic sikacza w 8 dzien po transferze czy lepiej nie kabinowa i zrobic betę w sobotę po 10 dniach? Po 8 wyszło by coś? Chciała bym juz coś wiedzieć... a sie boje. Zdaje sie na wasze doświadczenie
A jakiej wielkości są te 2 pecherzyki?
U mnie tez były 2-3 na jednym jajniku w tym dniu. I to rożnej wielkości..
Mam pytanie o dhea. Czy wiecie co oznacza za wysoki poziom i co dalej się bada? U mnie wyszło 20 przy normie do 6..
Fsh 7,3
Lh 5,6.
Amh po pierwszej procedurze wyższe niż sprzed pół roku 4,15. Pół roku temu 3,5.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: