Ewunka
Fanka BB :)
Znam 2 osoby osobiście co kontrolę miały nie było ich w domu i dużo problemów. Cofniety zasiłek.Popieprzone to wszystko jest
[emoji127] 28.10.2017
Jeśli przyniesiesz zaświadczenie że byłaś u lekarza to ok .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam 2 osoby osobiście co kontrolę miały nie było ich w domu i dużo problemów. Cofniety zasiłek.Popieprzone to wszystko jest
[emoji127] 28.10.2017
Mocno, mocno, mocno trzymam[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczynki idę na transfer! Trzymajcie kciuki! xxx
Trochę mi się data porodu nie zgadza23dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20stycznia
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeeee! Gratulacje!Ja już po wizycie-bardzo happy - ciąża bardzo dobrze umiejscowiona, serduszko bije, progesteron ok, nie za wysoki dlatego dalej zastrzyki i lusterka, focia z wieczora bo w drodze
Lepiej beta, zwlaszcza ze stresujesz sie swoja sytuacja, to moze nie dokladaj stresu sikaczem. Szkoda ze ja w uk nie moge tak sobie z marszu iść na bete [emoji20]Girls czy mogła bym zrobic sikacza w 8 dzien po transferze czy lepiej nie kabinowa i zrobic betę w sobotę po 10 dniach? Po 8 wyszło by coś? Chciała bym juz coś wiedzieć... a sie boje. Zdaje sie na wasze doświadczenie
Ja mam na 17/0123dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20stycznia
Aż sprawdziłam w kalkulatorze, zgadza mi się idealnie.Trochę mi się data porodu nie zgadza
Ja nie miałam, ale dziewczyny miewały. I tak, wydaje mi się, że krew jeszcze po punkcji może być.Dziś Pierwszy Dzień z lutinusem. Wypływa i powoduje u mnie lekkie swędzenie. I jest taki zabarwiony krwią, domyślam się, ze to krew jeszcze z wczorajszej punkcji. Też tak mialyscie?
7dc to jeszcze trochę czasu mają na rośnięcie . Mi na pierwszym 4 zmierzyli, A na ostatnim 9. Też byłam zawiedziona pracą swoich jajników. Ale nic na to nie możemy poradzić. Pamiętaj, że wystarczy jeden plemniki i jedna komoreczkaJestem po lekarzu, niestety sama drobnica na prawym dwa pecherzyki. Jestem załamana. Dziś mialam podać sobie menopur 225 dawke i jutro zobaczymy dalej.