reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś Pierwszy Dzień z lutinusem. Wypływa i powoduje u mnie lekkie swędzenie. I jest taki zabarwiony krwią, domyślam się, ze to krew jeszcze z wczorajszej punkcji. Też tak mialyscie?

Girls czy mogła bym zrobic sikacza w 8 dzien po transferze czy lepiej nie kabinowa i zrobic betę w sobotę po 10 dniach? Po 8 wyszło by coś? Chciała bym juz coś wiedzieć... a sie boje. Zdaje sie na wasze doświadczenie:)
Lepiej beta, zwlaszcza ze stresujesz sie swoja sytuacja, to moze nie dokladaj stresu sikaczem. Szkoda ze ja w uk nie moge tak sobie z marszu iść na bete [emoji20]

Dziś Pierwszy Dzień z lutinusem. Wypływa i powoduje u mnie lekkie swędzenie. I jest taki zabarwiony krwią, domyślam się, ze to krew jeszcze z wczorajszej punkcji. Też tak mialyscie?
Ja nie miałam, ale dziewczyny miewały. I tak, wydaje mi się, że krew jeszcze po punkcji może być.

reklama
Jestem po lekarzu, niestety sama drobnica na prawym dwa pecherzyki. Jestem załamana. Dziś mialam podać sobie menopur 225 dawke i jutro zobaczymy dalej.
7dc to jeszcze trochę czasu mają na rośnięcie . Mi na pierwszym 4 zmierzyli, A na ostatnim 9. Też byłam zawiedziona pracą swoich jajników. Ale nic na to nie możemy poradzić. Pamiętaj, że wystarczy jeden plemniki i jedna komoreczka

Do góry