Agnieś191
Fanka BB :)
TakJa też coś znalazłam....ale z 2002 roku chyba aktualne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakJa też coś znalazłam....ale z 2002 roku chyba aktualne ?
Super bedzie wodnik23dpt,na usg wyszło 6tydz.5dni,termin 20stycznia
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
O tak dziękuję za ciepłe słowa [emoji3]I do tego w serduszku.
To znaczyże: dzieć cię kocha i jest twoim największym skarbem
Jak narazie wszystko dobrze serduszko bije a nowy ludzik ma całe 3mmBo to twój mały brylancik wszystko dobrze ?
Cudowny :* ❤❤a to mój kropeczek, wygląda jak pierścionek z brylantem
Niezła sztuka moja 23dpt miała 2.32mmJak narazie wszystko dobrze serduszko bije a nowy ludzik ma całe 3mm
Tez nie do końca bo ma l4 mogę chodzić, nigdzie nie jest napisane że mam być w domu i czekać na kontrolę. Co więcej ciągłe wizyty u lekarzy, laboratorium itd. Gdyby w takiej sytuacji wstrzymali mi wypłatę świadczenia to pójdę z nimi do sądu.
[emoji127] 28.10.2017
Dziś Pierwszy Dzień z lutinusem. Wypływa i powoduje u mnie lekkie swędzenie. I jest taki zabarwiony krwią, domyślam się, ze to krew jeszcze z wczorajszej punkcji. Też tak mialyscie?
Z tego co ja wiem to ta bakteria jest groźna dla dziecka tylko w fazie porodu. Ale spokojnie,dostaniesz antybiotyk i będzie ok. Ale i tak zbadaj sobie gbs jeszcze tak właśnie ok 33-34 tc. Nie wiem gdzie masz opiekę,ale wiele klinik ma książeczkę badań dla kobiet w ciąży gdzie masz rozpisane jakie badania robić i kiedy. W necie też znajdziesz.Właśnie tez sie zdziwilam. Ogólnie mialam wymaz z szyjki macicy i pochwy. W tej chwili myślicie że to nie stanowi zagrożenia np poronieniem??
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Jutro M pojedzie po receptę. Na pewno każe mi powtórzyć posiew po skończeniu antybiotyku. Tak się boję że dziecku coś się stanieZ tego co ja wiem to ta bakteria jest groźna dla dziecka tylko w fazie porodu. Ale spokojnie,dostaniesz antybiotyk i będzie ok. Ale i tak zbadaj sobie gbs jeszcze tak właśnie ok 33-34 tc. Nie wiem gdzie masz opiekę,ale wiele klinik ma książeczkę badań dla kobiet w ciąży gdzie masz rozpisane jakie badania robić i kiedy. W necie też znajdziesz.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom