przykro mi...sciskam cie mocno...Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
reklama
Przykro mi [emoji22]Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
Mruch
Fanka BB :)
Wystraszylam się bo mam beżowy śluz. Miałam tak przy terminie "miesiączki". Teraz też przypada ten termin. Myślicie, że to od tego?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Myśle ze nie masz sie czym martwić, lekkie plamienia w terminie okresu moja koleżanka miała aż do 5 miesiąca ciazy i lekarz mówił ze to sie zdarza. Ważne żeby to nie była żywa krew.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo dziś smutnych wiadomosci[emoji20] bardzo mi przykro. Trzymaj sie, kolejne podejscie musi się udac[emoji110]A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Tak strasznie mi przykro [emoji30][emoji24]
Mruch
Dziewczyny mam wynik 31,5 !!!! Dwie doby z 8,4 to chyba dobrze [emoji16][emoji16][emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super [emoji3]
Nie jest, teraz to żółto-jasno brązowe plamienie. Staram tak to sobie tłumaczyć, ale tyle stresów non stopMyśle ze nie masz sie czym martwić, lekkie plamienia w terminie okresu moja koleżanka miała aż do 5 miesiąca ciazy i lekarz mówił ze to sie zdarza. Ważne żeby to nie była żywa krew.
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
[emoji30][emoji24] tule Cię mocno!!!
reklama
Oczekiwanie2017
Kurczę mi sie już spóźnia 6 dni i nadal go nie mam, a w tym miesiącu transfer. Jestem już niecierpliwa bardzo [emoji30]
No właśnie ja też się niecierpliwie. T bardziej, że nigdy tak nie mailam, zawsze 28-30 dni a dziś już 33 mija i nic się nie zapowiada, żeby miał przyjść.
Podziel się: