reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To takie nasze pierwsze "dzieci"... Na kogoś trzeba przelać nadmiar miłości macierzyńskie i na kimś ćwiczyć [emoji6]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Zgadzam się, myślę że niektórzy rodzice nie rozumieją jak mówię że mój pies to takie moje przedszkole macierzyństwa i odpowiedzialności-przede wszystkim odpowiedzialności!

reklama
Dzwoniłam do kliniki, mam czekać na telefon. Uff, trochę się wystraszyłam, bo zaczynam wątpić w swoją pamięć xD

Mają oddzwonić, także może wizyta będzie szybciej...

Vinszka a Ty jesteś na długim protokole? Ja byłam na krótkim, może to dlatego taka różnica?

Tak ja długi protokół, tzn. nie mam antyków, a od 12 dc miałam wyciszanie jajników. Tyle że @ przychodzi mi ostatnio za szybko. Krótkie mam ostatnio cykle.

Wiesz, mimo wszystko wolę zapytać i mieć pewność niż pluć sobie w brodę, że nie zadzwoniłam się upewnić i bym straciła czas, który najbardziej mnie drażni.
Za długo czekam :p Miałam podchodzić do ivf dwa cykle w tył, a tu zawsze coś było...

Tak ja długi protokół, tzn. nie mam antyków, a od 12 dc miałam wyciszanie jajników. Tyle że @ przychodzi mi ostatnio za szybko. Krótkie mam ostatnio cykle.

Wiesz, mimo wszystko wolę zapytać i mieć pewność niż pluć sobie w brodę, że nie zadzwoniłam się upewnić i bym straciła czas, który najbardziej mnie drażni.
Za długo czekam :p Miałam podchodzić do ivf dwa cykle w tył, a tu zawsze coś było...
Jasne, rozumiem. Które podejście?:)

reklama
Hmm no to dajecie mi do myślenia. Ja jestem na wyciszeniu, ale dr wspomniała chyba że do 5 dnia mogę przyjść ostatecznie, a tak mam właśnie rozpisane leki.
25 dnia cykly masz pewnie sie pojawic po pierwsze zastrzyki gonapeptyl na wyciszenie i lekarz zobaczy czy wszystko ok czy nie ma torbieli

Do góry