reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a tak całkiem szczerze to myślicie, że to wszystko rzeczywiście pomaga czy poprostu co ma się stać to i tak się stanie?
W sensie czy Kropki odczuwają właśnie obcasy, spacer, jazdę samochodem? Czy jak po transferze położymy się i zupełnie ograniczymy to będzie lepiej? to wtedy się uda?
Jestem po pierwszym nieudanym i strasznie panikuję przed następnym :-(
Ja myśle, ze tylko jakiś naprawde duży wysiłek mógłby spowodować niepowodzenie. Zdrowy, silny zarodek da sobie radę z takimi rzeczami.

Dziewczynki ratunku! Pytanie mam, wczoraj skończyłam antyki i wczoraj minął tydzień odkąd mam gonapeptyl, wizyta w pt 26-05 o 10:00 najpierw badanie progesteron, LH, o 14:00 wizyta - czy mam być na czczo na ten progesteron?
I drugie pytanie: czy na tym etapie mogę się kochać z mężem? Wiem, że to głupie pytanie ale dziwne rzeczy mi po głowie zaczęły chodzić i wolę spytać :D

Nie daje, ale nie boli tak okropnie :(

To fakt majac JuZ dzuecko ten bol o posiadanie drugiego jest mniejsy,Ja to JuZ depresje mialam nic mi sie nue chcialo a znajomych z dzuecmi ogranicxylam do spotkan zero,byl nawet moment ze poprostu nie wychodzac z domu sadzilam se ze nie zobacze zsdnego dziecka to lepiej jak bede tylko w domu ;((,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może i stare ale od 18-04 odkąd tu jestem takiej odpowiedzi nie widziałam a nie mam czasu cofać się tyle stron i szukać :p

Dziewczynki ratunku! Pytanie mam, wczoraj skończyłam antyki i wczoraj minął tydzień odkąd mam gonapeptyl, wizyta w pt 26-05 o 10:00 najpierw badanie progesteron, LH, o 14:00 wizyta - czy mam być na czczo na ten progesteron?
I drugie pytanie: czy na tym etapie mogę się kochać z mężem? Wiem, że to głupie pytanie ale dziwne rzeczy mi po głowie zaczęły chodzić i wolę spytać :D
Na progesteron nie musisz być na czczo. Nam zabronili bzykania jakoś przed punkcją

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

reklama

Ostatni raz trzy dni przed punkcją [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry