walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Moim zdaniem i wg tego co ja mialam zalecane po to max 3 na dzienBiore magne b6 6tab na dzien a z ta nospa sie zastanawiam ale moze faktycznie wezme tylko ile na dzien mozna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem i wg tego co ja mialam zalecane po to max 3 na dzienBiore magne b6 6tab na dzien a z ta nospa sie zastanawiam ale moze faktycznie wezme tylko ile na dzien mozna?
No Ale nieplodnosc wtorna nie daje 100% pewnosci ze kiedykolwiek sie jeszxze raz zistanie rodzicem.....?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myśle, ze tylko jakiś naprawde duży wysiłek mógłby spowodować niepowodzenie. Zdrowy, silny zarodek da sobie radę z takimi rzeczami.Dziewczyny a tak całkiem szczerze to myślicie, że to wszystko rzeczywiście pomaga czy poprostu co ma się stać to i tak się stanie?
W sensie czy Kropki odczuwają właśnie obcasy, spacer, jazdę samochodem? Czy jak po transferze położymy się i zupełnie ograniczymy to będzie lepiej? to wtedy się uda?
Jestem po pierwszym nieudanym i strasznie panikuję przed następnym :-(
Ja tez brałam 3x2 magne b6 i lekarz kazał tez brać 3x2 nospe. Ja miałam nospe max to brałam 3x1. Napisz do lekarza jak masz możliwość.Biore magne b6 6tab na dzien a z ta nospa sie zastanawiam ale moze faktycznie wezme tylko ile na dzien mozna?
Nie daje, ale nie boli tak okropnie
Bardzo ci dziękuje:*Jestem dobrej myśli ze teraz się uda ☺ 3mam kciuki za Twoje jajeczka niech się ładnie zapladniaja i dziela☺
Na progesteron nie musisz być na czczo. Nam zabronili bzykania jakoś przed punkcjąDziewczynki ratunku! Pytanie mam, wczoraj skończyłam antyki i wczoraj minął tydzień odkąd mam gonapeptyl, wizyta w pt 26-05 o 10:00 najpierw badanie progesteron, LH, o 14:00 wizyta - czy mam być na czczo na ten progesteron?
I drugie pytanie: czy na tym etapie mogę się kochać z mężem? Wiem, że to głupie pytanie ale dziwne rzeczy mi po głowie zaczęły chodzić i wolę spytać
Dziewczynki ratunku! Pytanie mam, wczoraj skończyłam antyki i wczoraj minął tydzień odkąd mam gonapeptyl, wizyta w pt 26-05 o 10:00 najpierw badanie progesteron, LH, o 14:00 wizyta - czy mam być na czczo na ten progesteron?
I drugie pytanie: czy na tym etapie mogę się kochać z mężem? Wiem, że to głupie pytanie ale dziwne rzeczy mi po głowie zaczęły chodzić i wolę spytać