reklama
No niestety całą ciąże, ale za do zdrowy maluszek będzie:-)Dobrze tak powiem! Dziękuje [emoji8] ciekawe tylko jak zareaguje a jak długo te zastrzyki? Całą ciążę?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fasolka89
Fanka BB :)
Nie badałam żelaza zrobiłam sama morfologię piłam soki z buraków ale teraz nie mogę bo mam odruch wymiotny i pojawiła się anemia bo jak wymiotuje cały czas to się nie dziwię ale martwi mnie ten progesteron strasznieFasolka jak Twoje żelazo? Badalas moze?
Natychmiast do lekarza
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też zrezygnowalam z pracy.teraz jestem na zasiłku.Za 1 ICSI mialam dużo stresu związanego ze zwolnieniami, niestety tez dwa razy krwawilam(później niestety straciłam ciąże)W recepcji u mojego ginekologa-nie z kliniki, kobieta mi nawet raz powiedziala żebym wzięła sobie urlop.(No jasne bo w grudniu ma się przeważnie mnóstwo urlopu)Czulam się jak ptaszek w klatce, bo do pracy nie chciałam wracać-do łatwych nie należała...Bardzo źle to wszystko wspominam i staram się do tego nie wracać myślami.Teraz z mężem postanowilismy że zrezygnuje z pracy przed drugą procedurą.No i poproszę lekarza z kliniki zeby poprowadzil mi ciąże do 12 tyg, a potem zapiszę się prawdopodobnie do innego lekarza.P.S.Nie chce tu nikogo straszyć broń Boże, ale niestety w rzeczywistości można czasem spotkać bezdusznych ludzi którzy nie rozumieją jak ważna jest dla ciebie tak wywalczona,upragniona ciąża...i jeszcze dokładają stresu.Dziewczyny a jakie wy macie spostrzezenia i odczucia w relacji praca-ivf? Bo ja naprawde boje sie pracowac zeby cos sie nie stalo, ale z drugiej strony pieniadze tez sie w zyciu przydaja.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Ja za do transferu chodziłam do pracy. I moim zdaniem nie miało to znaczenia. Jednak po pozytywnej becie byłam na l4moja praca tego wymagała, ale i ja tez nie nadawałam sie do pracy.Dziewczyny a jakie wy macie spostrzezenia i odczucia w relacji praca-ivf? Bo ja naprawde boje sie pracowac zeby cos sie nie stalo, ale z drugiej strony pieniadze tez sie w zyciu przydaja.
anetka303
Akupunktura [emoji625]Od jakiegoś czasu nic nie robię tylko czytam forum naprzemiennie z artykułami w czwartek transfer w poniedziałek nowa praca. Jakies sposoby sprawdzone na zminimalizowanie stresu?
[emoji127] 28.10.2017
Tysiek777
I nie mialas problemow zeby dostac l4? Dali ci to w klinice czy inny ginekolog to wystawil?Ja za do transferu chodziłam do pracy. I moim zdaniem nie miało to znaczenia. Jednak po pozytywnej becie byłam na l4moja praca tego wymagała, ale i ja tez nie nadawałam sie do pracy.
Hooope86
Nie badałam żelaza zrobiłam sama morfologię piłam soki z buraków ale teraz nie mogę bo mam odruch wymiotny i pojawiła się anemia bo jak wymiotuje cały czas to się nie dziwię ale martwi mnie ten progesteron strasznie
Wg mnie powinnaś zbadać żelazo.
A przede wszystkim iść do ginekologa skonsultować ten progesteron.
Pewnie zaleci przyjmowanie żelaza dodatkowo.
Fasolka szkoda martwić sie. Umawiaj sie na wizytę
anetka303
Przeżywają razem z nami choć inaczej. Ja płakałam i mąż płakał ale ja z żalu i przerażenia ze nigdy nie będę miała dzieci a on z żalu i z bezsilności ze nic nie może zrobić, że nie może mnie pocieszyć .Psychicznie obydwoje przezywacie....uwierz mi lub to Tylko moj m taki wrazliwy...
[emoji127] 28.10.2017
reklama
adunnnia90
Tak jest po 4 nieudanych iui i pierwszym nieudanym transferze przyszedl czas radosny i criotransfer sie udal dzis jestem w 8 tc blizniaczej[emoji173] [emoji173]Witaj a Tobie mogę gratulować prawda?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: