reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosia, z nami zasze jest miły ;)
No oczywiscie ze tak nie ma innej opcji :)
Niedlugo i ja dolacze do codziennego podgladania jak bede na zwolnieniu jak pracuje nie zawsze jest czas zeby zajrzec :)
Za mna juz 1 tabl estrofemu wiec odliczam dni do poczatku stymulacji heh zastanawiam sie tylkow jakim czasie pojawi sie @ w 24 czy 28 dc

reklama
Zgadzam się !! Ja odradzam Invimed w Wawie.. jest tam straszny bałagan, może teraz się coś pozmieniało.. Ogólnie Novum jest super, ale to zawsze trzeba mieć swojego lekarza.
Ja tez popieram. W Invimedzie strasznie nas potraktowali a to byla pierwsza wizyta poczatek sam walki a od razu nas okrop.ie zdołowali... w Novum czuje sie super. A kto jest Twoim lekarzem ?

Ja tez popieram. W Invimedzie strasznie nas potraktowali a to byla pierwsza wizyta poczatek sam walki a od razu nas okrop.ie zdołowali... w Novum czuje sie super. A kto jest Twoim lekarzem ?
Ja byłam u sowińskiej super nie było, ale androlog - Wolski super. My wybraliśmy Invicte bo u nas czynnik męski i lokalizacja nas przekonała.

Dawno mnie nie było wiadomo dlaczego, dzisiaj wkoncu jakoś ostatnimi siłami byłam zrobić badania jestem załamana i nie wiem co mam dzisiaj robić właśnie dostałam wyniki jestem w 9 tygodniu ciąży mam anemie progesteron wynosi 37,4 tyle to.ja miałam 8 dpt biorę dwa razy dziennie duphaston i Crinone na noc i nie wiem dlaczego taki niski. Jutro mam endokrynologa moje tsh 0,411 też jakaś masakra nie wiem co się dzieje. Proszę was o pomoc z tym progesteronem cxy mam dzwonić do ginekologa który mnie teraz prowadzi

Ja trzy tygodnie temu robiłam tsh i wynik 0,015, endokrynolog kazała odstawić tabletki, powtórzyłam w sobote tsh i wynik ponad 3.. Masakra jakaś, kazała dalej brać tabletki i skontrolować za 3 tygodnie. A co do anemii to słyszałam że duzo kobiet ma je w ciazy, dostaniesz tabletki i będzie Ok :) a progesteron badalam tylko przy pierwszej i drugiej becie, później już lekarz mam nie kazał. Wszystko będzie dobrze! Nic się kochana nie stresuj :* kiedy masz teraz wizytę?

Ja trzy tygodnie temu robiłam tsh i wynik 0,015, endokrynolog kazała odstawić tabletki, powtórzyłam w sobote tsh i wynik ponad 3.. Masakra jakaś, kazała dalej brać tabletki i skontrolować za 3 tygodnie. A co do anemii to słyszałam że duzo kobiet ma je w ciazy, dostaniesz tabletki i będzie Ok :) a progesteron badalam tylko przy pierwszej i drugiej becie, później już lekarz mam nie kazał. Wszystko będzie dobrze! Nic się kochana nie stresuj :* kiedy masz teraz wizytę?
Wizytę mam dopiero za dwa tygodnie ale jutro przyjmuje mój doktor poproszę jakąś panią czy mogą z nią wejść żeby doktor tylko zobaczył na wyniki może ktoś się zgodzi

reklama
Ja po transferze jeden dzień mialam wolny i poszlam do pracy. Myslicie,że jak pracę ma sie mało stresująca i biurową to lepsze jest leżenie? Bardzo chcialabym teraz przygotować sie lepiej... ale znowu jak zostanę w donu to boję sie, że caly czas bede sie martwic czy wszystko jest w porządku a to chyba też nie jest dobre.

Do góry