reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I tak jeszcze się zastanawiam kiedy miałyście plamienie implantacyjne po transferze blastki? Może tym razem będę miała, trochę by mnie to uspokoiło... bo większość z Was ma; (

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nie mialam wcale plamienia. Wiem ze to trudne ale staraj sie nie wyszukiwac objawow, spokojnie czekaj na POZYTYWNA bete [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
sparwdzilam z pierwszymi wynikami, i za piewrszym tranferem tez mialam bete 2,6 w trzecim dniu 5 dniowego zarodka, a za 3 dni juz spadla do 0,7 :( czekam do soboty teraz i licze na przyrost.
Ja w 3 dniu miałam betę 3 a juz za 2 dni 15 :-) myśl pozytywnie i nie sugeruj sie dzisiejszym wynikiem.

Dziewczyny, mamy dwa zarodki!!! :)
1 komórka jajowa była niedojrzała, 2 dojrzałe i obie się ładnie zaplodnily!! :)
Z jednej strony super, z drugiej 33% szans już odpadło.. teraz już musza obie przetrwać do niedzieli!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

bertha, ekstra, naprawdę ładny wynik. Oby ta dwójka została z Tobą na zawsze! Ale emocje :)

Ja w 3 dniu miałam betę 3 a juz za 2 dni 15 :-) myśl pozytywnie i nie sugeruj sie dzisiejszym wynikiem.
dziękuje, troche mi sie humorek poprawil. Juz zaluje ze zrobilam dzis bete, ale tak zaleca klinika, chociaz moglam nie orbic, bo im glownie chodzi o wyniki progesteronu i estrogenu, a ja liczylam na cud i teraz zalamane, dzis juz bez relanium, nie wiem jak dam rade:(

reklama
Do góry