reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje ci kochana ale ja w uk teraz jestem moge kupic używaną z allegro tylko na adres pod ktorym bede w pl nikt nie odbierze poczty i nie wiem czy paczka zgra sie z moim pobytem czasowo.
aaa rozumiem

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.

Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.

Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.

Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.

Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.

Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
Dawno cie nie widzialam :) witaj!!

Nie martw sie na zapas. Jeszcze przyjdzie czas na stres i zmartwienia jak np efekt twoich staran zlapie kolka ;) a teraz badz dobrej mysli :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Fajnie że znów jesteś;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry