12t4d.Ale śliczne maleństwo który masz tc?
reklama
aaa rozumiemDziekuje ci kochana ale ja w uk teraz jestem moge kupic używaną z allegro tylko na adres pod ktorym bede w pl nikt nie odbierze poczty i nie wiem czy paczka zgra sie z moim pobytem czasowo.
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
M@gda
Moderatorka
Cudne foty!Ja już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Fanka BB :)
Super❤ śliczna dzidziaJa już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
karolina1984
Śliczny bobasekJa już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
bertha
Ja już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Super piękne fotki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.
Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.
Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
M@gda
Moderatorka
Dawno cie nie widzialam witaj!!Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Nie martw sie na zapas. Jeszcze przyjdzie czas na stres i zmartwienia jak np efekt twoich staran zlapie kolka a teraz badz dobrej mysli
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Nie mogę się napatrzeć [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Ja już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emilianka6966
Fajnie że znów jesteśWitam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: