reklama
bertha
Fanka BB :)
A nie podaliby ci 3 dniowych?
Jak rozmawiałam z embriologiem to mówił ze raczej podają 5-dniowe, ale zdarza się ze decydują ze wcześniej, ale to już embriolodzy decydują.. nie wiem... może jutro postaram się zadzwonić.. wiadomość dzisiaj i w piątek wysyłają mailowo wiec nie ma szansy zapytać..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Dziewczyny udanych wizyt Wam życzę i samych pozytywnych informacji! [emoji110][emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Może warto zadzwonić i to jeszcze dziś, im wcześniej tym lepiej.Jak rozmawiałam z embriologiem to mówił ze raczej podają 5-dniowe, ale zdarza się ze decydują ze wcześniej, ale to już embriolodzy decydują.. nie wiem... może jutro postaram się zadzwonić.. wiadomość dzisiaj i w piątek wysyłają mailowo wiec nie ma szansy zapytać..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziwi mnie , że chcą czekać do 5tej doby, kiedy są 2 okruszki, ale może są jakieś szczególne wskazania?
Super ze masz dwa będę trzymać kciuki za nie. Będą je trzymac do blascocysty?Dziewczyny, mamy dwa zarodki!!!
1 komórka jajowa była niedojrzała, 2 dojrzałe i obie się ładnie zaplodnily!!
Z jednej strony super, z drugiej 33% szans już odpadło.. teraz już musza obie przetrwać do niedzieli!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
eh... z tak wczesnej bety to nic sie nie da wywróżyć, trzeba czekać. Ale niezmiennie trzymamy kciukija juz mam wyniki, estradiol i progesteron mam dobry, beta w 4 dpt- 2,6. ale to chyba jeszcze od lekow. Czekam na konsultuje telefoniczną.Następna, druga weryfikacja 13.05 i to ta najważniejsza.
Emilianka6966
Ja tez po relanium wyciszona jestem...Hej, ja dzis tzreci dzien po transferze swiezych embrionow 4 dniowych. Jutro ide na pierwsza weryfikacje i jednak skusze sie na Bete. Jak wytrzymac do 13.05 to nie wiem, ta druga weryfikacja juz bedzie wiarygodna. Na razie jestem na relanium od soboty i caly czas spie, to mnie torche uspokaja bo dzien szybciej mija.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Widać, że się mniej odzywasz do nas Ale dobrze, niech kruszynki się zadomowiają u ciebie.Ja tez po relanium wyciszona jestem...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, zapomniałam, Emilianka miałaś podane 2 zarodki czy jeden?
reklama
adansonia
Polecam ksiazki katarzyny Puzynskiej cala sage o lipowieTeż mam zamiar poczytac[emoji4] w niedziele wybieram sie na zakup jakiś książeczki. Zastanawiam sie nad "za zamknietymi drzwiami" choc bardzo bym chciała przeczytac " nostalgia aniola" nie do kupienia [emoji20]
Podziel się: