Koniecznie dopytaj sie co w przypadku jak zarodki beda sie dobrze dzieliły a jednak w którejś dobie zaczna spowalniac bo np warunki na szkle są mniej odpowiednie niz w macicy, czy w takim przypadku podadzą ci szybciej by nie zmarnowac szansy dla zarodkow i dla ciebie.Jak rozmawiałam z embriologiem to mówił ze raczej podają 5-dniowe, ale zdarza się ze decydują ze wcześniej, ale to już embriolodzy decydują.. nie wiem... może jutro postaram się zadzwonić.. wiadomość dzisiaj i w piątek wysyłają mailowo wiec nie ma szansy zapytać..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
sparwdzilam z pierwszymi wynikami, i za piewrszym tranferem tez mialam bete 2,6 w trzecim dniu 5 dniowego zarodka, a za 3 dni juz spadla do 0,7 czekam do soboty teraz i licze na przyrost.eh... z tak wczesnej bety to nic sie nie da wywróżyć, trzeba czekać. Ale niezmiennie trzymamy kciuki
Jakiś szał ostatnio na to Za zamkniętymi drzwiami...ale nie czytałam mam nadzieję że nie przereklamowane. Nostalgię mam...Też mam zamiar poczytac[emoji4] w niedziele wybieram sie na zakup jakiś książeczki. Zastanawiam sie nad "za zamknietymi drzwiami" choc bardzo bym chciała przeczytac " nostalgia aniola" nie do kupienia [emoji20]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Tej nostalgi to Ci zazdroszczę [emoji20]Jakiś szał ostatnio na to Za zamkniętymi drzwiami...ale nie czytałam mam nadzieję że nie przereklamowane. Nostalgię mam...
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Evelin83
Fanka BB :)
Dziekuje, za chwile mam miec usg wiec moze sie wszystko wyjasniEvelin83 mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy u Ciebie i mocno trzymam kciuki [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
panierkaa90
M@gda bardzo dziękuję za miłe słowa. Wizytę mam na 17. Jak wrócę odezwę się co i jak [emoji4] wszystkim udanego i spokojnego dnia życzę [emoji3]
Emilianka6966
Zdecydowalam się na jeden, mąż naciskał, nie chciałam nic robić za jego plecami, embriolog mówił że blastka wysokiej jakości, może tym razem ze mną zostanie, mimo że jedna... Niektórym dziewczynom udawało się z jedną kropeczka może i mnie...Widać, że się mniej odzywasz do nas Ale dobrze, niech kruszynki się zadomowiają u ciebie.
Kurcze, zapomniałam, Emilianka miałaś podane 2 zarodki czy jeden?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Jutro mam wizytę i badanie progesteronu, szybko bo to 2 dpt ale tak praktykuje klinika,ale zastanawiam się czy to USG dopochwowe jest bezpieczne... Betę zrobię 7 dpt
Emilianka6966
I tak jeszcze się zastanawiam kiedy miałyście plamienie implantacyjne po transferze blastki? Może tym razem będę miała, trochę by mnie to uspokoiło... bo większość z Was ma; (
reklama
M@gda
Moderatorka
Ja nie miałamI tak jeszcze się zastanawiam kiedy miałyście plamienie implantacyjne po transferze blastki? Może tym razem będę miała, trochę by mnie to uspokoiło... bo większość z Was ma; (
Podziel się: