Tak zrobiłam test bo też u mnie to raczej nietypowe zeby miesiączka się tak długo rozkrecala, wyszedł negatywny.w poniedziałek zaczęłam już krwawic a dzisiaj już wiem ze to był przedwstep do obfitej miesiaczki bo leci ze mnie ze hej.. od dzisiaj 02.05 biorę puregon.Dzięki dziewczyny za informacje bo ta sytuacja zbila mnie kompletnie z tropu. Na szczęście dobrze ocenilam dni, bo dzisiaj to typowy 'drugi najgorszy'Ja liczę pierwszy dzień jak poleci czerwona krew, jak chluśnie.
A robiłaś test? Na pewno nie ma ciąży?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AnetaB-stok
Aktywna w BB
No w końcu jakieś wieści! My tu umieramy z ciekawości ;-) To chyba dobrze.....coś się zadzialo ❤Dziewczyny beta 27.7! Ja juz tu placze ze szczescia mam nadzieje ze to dobrze 11dpt
M@gda
Moderatorka
Bardzo się cieszę!!! Gratulcje!!Dziewczyny beta 27.7! Ja juz tu placze ze szczescia mam nadzieje ze to dobrze 11dpt
AnetaB-stok
Aktywna w BB
Aha, a było czekać z tym do nocy jak wszystkie smaczmie śpią ;-)Kurde odposzcie mi cos bo ja nie wiem czy nie za niska ta beta
Teraz musi być dobrze, dalej trzymamy za przyrost :-)
Dusia_88
Fanka BB :)
Bo teraz dopiero wrocilam z urodzin a zapomnialam telefonuAha, a było czekać z tym do nocy jak wszystkie smaczmie śpią ;-)
Teraz musi być dobrze, dalej trzymamy za przyrost :-)
Jutro robie sikacza
bertha
Fanka BB :)
Możesz jeszcze napić sie toniku (z chinina), bo ona powoduje mikroskurcze. Mi gin każe podczas miesiączki pic tonik zeby ładnie cała @ zeszła, bo lubi zalegać przez moje tylozgiecie.Jeszcze aspiryne wzielam rano ale tylko jedna bo boje sie wiecej bo nigdy nie testowalam tej metody
Super wiesciHej, dziś zrobiłam znów bete i wyszło 2173 mUI i lekarz zrobił pierwsze usg by sprawdzić czy dobrze umiejscowione i jest ok :-) cudowne uczucie :-) teraz kolejny stresik do 13 :-)
Dziewczyny beta 27.7! Ja juz tu placze ze szczescia mam nadzieje ze to dobrze 11dpt
Gratki!!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
po co? masz bete, powtórz pojutrze.Bo teraz dopiero wrocilam z urodzin a zapomnialam telefonu
Jutro robie sikacza
reklama
AnetaB-stok
Aktywna w BB
Wybaczamy :-) warto było czekać na takie wieści :-)Bo teraz dopiero wrocilam z urodzin a zapomnialam telefonu
Jutro robie sikacza
Podziel się: