reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie. Ja dzień zaczęłam od wizyty na SORze. Ech. Plamienie i krwawienie. Zbadali mnie. Nie ma krwiaka, łożysko ok. Mloda ok. Mam lezec. Jedno co mnie dziwi to wiek ciazy. Na usg genetycznym był prawie 13 tydzień, dziś dwa tygodnie i kilka dni po tym usg 14 tydzień, 2 dzień.
Kurde to Ci się rozpoczął długi weekend, leż dużo odpoczywaj leżenie jest dobre na wszystko.
Co do wieku ciąży nie znam się na tym

reklama
A u mnie nadal plamienie... :/
Jutro mam gosci i chce posprzatac i cos upiec ale niewiem czy nie lepiej polezec... niewiem czy leżenie cos pomoze...

N
Witajcie. Ja dzień zaczęłam od wizyty na SORze. Ech. Plamienie i krwawienie. Zbadali mnie. Nie ma krwiaka, łożysko ok. Mloda ok. Mam lezec. Jedno co mnie dziwi to wiek ciazy. Na usg genetycznym był prawie 13 tydzień, dziś dwa tygodnie i kilka dni po tym usg 14 tydzień, 2 dzień.
Najważniejsze ,że z małą wszystko ok. Poleż a z tymi wymiarami to też myślę,że inny sprzęt i może niedokładny pomiar.Ja w pierwszej ciąży też miałam plamienia i na sorze okazało się,że wszystko ok.

reklama
Wg mnie jak plamisz to cos sie dzieje. Ja bym lezala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia dzisiaj byłam na drugiej wizycie u wet z kocurem, z krwi nic, nie ma stanu zapalnego, ale po USG okazało się że jest piasek na pęcherzu, dlatego karma specjalisytyczna na problemy moczowe i zastrzyk na rozpuszczenie piasku, mogł to być powód posikiwania, zobaczymy czy się poprawi;) a ponadto 2 kg nadwagi póki co;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry