reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie Ja to w Vitro jestem już po innej klinice z niepowodzeniami . Szczerze jeszcze nie myślałam bo póki co czekam na transfer ale nie wiem czy nie będę szukała lekarza który pracuje w Zdrojach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa :) kiedy ten wielki dzień? To w takim razie trzymam kciuki za powodzenie. Ja gdy rozmawialam ze swoim lekarzem w vitro o tym ze bede chciala ciaze prowadzić gdzies na nfz to właśnie polecal Mi zdroje :)

reklama
Aaa :) kiedy ten wielki dzień? To w takim razie trzymam kciuki za powodzenie. Ja gdy rozmawialam ze swoim lekarzem w vitro o tym ze bede chciala ciaze prowadzić gdzies na nfz to właśnie polecal Mi zdroje :)

02.05 dowiem się kiedy planują transfer. Ale myśle ze koło 20.05 nie szybciej. Polecam dr. Mędrka w Zdrojach jest jednym z lepszych. Podobno jest specjalista od usg i nic mu nie umknie. Ja napewno jeśli kiedyś zdarzy się ten cud chce rodzic w Zdrojach. Może kiedyś trafimy na wspólna datę w vrito [emoji16]

Hej. Ja już po wizycie i znowu mi smutno [emoji20]. Nie mam w ogóle endometrium a to już 8 dc idę jeszcze we wtorek, i trzeba liczyć na cud... ale raczej do transferu nie dojdzie[emoji22]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli endometrium będzie za małe to co dalej Twój lekarz planuje zrobić? Pytam, bo ja ogólnie mam bardzo cienkie a za miesiąc zaczynam stymulacje i też się boję, że to może być przeszkodą...

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :)
czekam cierpliwie na wizytę małża u androloga, zobaczymy co powie, co każe jeść i co robić.
Czy możecie mi nakierować w jakich klinikach podchodziłyście do in vitro, u jakich lekarzy i za którym razem się udało? (jak nie tu to może być na priv).
My jesteśmy z krakowa, ale pojade wszędzie gdzie są efekty i lekarze który chcą pomóc.
Ja Invimed Wrocław doktor wickiewicz, też u nas bardzo słabe nasienie udało się za pierwszym razem teraz obecnie 7 tydzień

02.05 dowiem się kiedy planują transfer. Ale myśle ze koło 20.05 nie szybciej. Polecam dr. Mędrka w Zdrojach jest jednym z lepszych. Podobno jest specjalista od usg i nic mu nie umknie. Ja napewno jeśli kiedyś zdarzy się ten cud chce rodzic w Zdrojach. Może kiedyś trafimy na wspólna datę w vrito [emoji16]

Oo dzięki za polecenie. Juz zanotowalam nazwisko ;) ja to do vitro planuje isc na pierwsze usg 9.05 i jak wszystko bedzoe w porządku juz zrezygnuję z nich i wybieram lekarza gdzies na nfz by troszkę sie odkuc po in vitro

Wracam do świata żywych chyba dzisiaj tylko 3 razy było bleeee, więc jest dobrze hehe . tyle się wydarzyło, że nie jestem wstanie wszystkiego ogarnąć :-) mam nadzieję, że będę mogła wrócić do was na stałe.
Martwi mnie tylko jedna sprawa mam wrażenie jak by ktoś usiadł mi na żołądku i boję się bo tak samo miałam po punkcji jak miałam jajniki powiększone bo Hiperka i wszystko poszło do góry i ucisk miałam na żołądku i też były mdłości bo moja doktor mówiła, że jestem drobna i dlatego tak mi ucieka na żołądku, i boję się właśnie tego, że tak będzie do końca ciąży. Miał ktoś tak z was bo wiem, że są dziewczyny tu już po ciąży lub w dalszej ciąży i jeszcze jedno pytanie kiedy minęło wam że nie smierdzialy wam zapachy mi wszytko śmierdzi i przez to robię bleeee, musiałam zmienić proszek do prania i tak nie działa używam ciuchów z dna szafy które już nie pachną heheh

Cieszę sie, ze już trochę lepiej. Mi zapachy przy pierwszej ciazy przestały przeszkadzać tak koło końca 4 miesiąca, i tez do końca 4 miesiącu wymiotowałam [emoji30]. A ucisk pewnie z tego powodu ze wszystko na dole sie rozrasta, jak jesteś drobna to tak może być, wszystkie wnętrzności Ci uciska. Najgorzej bedzie na końcu, ja na leżąco nie mogłam spać i spałam na siedząco bo sie dusiłam, zgaga codziennie, nie mówiąc o czkawce co chwile. No i te cudowne zaparcia. Jak sobie przypomnę to cudownie było! Ale wszystko warte jest zachodu! Szybko sie zapomina! I te małe raczki uśmiechy podczas snu, przytulanie wszystko wynagradza [emoji3]

reklama
Juz ma syrki:d super. Syrki sa czas zaopatrzec sie w skarpetki.

Sama chcialam.skarpetki kupic ostatnio ale maz mi nie pozwolil,, stwieerdzil ze mam inny rozmiar. Wiec mumowie ze ja mam teraz 2 rozmiary [emoji14] ale i tak nie pozwolil...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ma ma :) już ruszał rączkami i nóżkami :) maskara byłam w szoku :) ja też chcialam wejść do sklepu i kupić jakieś śpiochy ale mąż mówi jeszcze będziesz miała czas na zakupy.
Ty jak sie czujesz? :*

Do góry