reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja nie wiemna ktora dojade... bo takich korkow dawno nie widzialam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i nie udało nam sie poznać:( Punkcja chyba ok, dzięki za kciuki Dziewczyny, mialam 23 pecherzyki, w ktorych bylo 14 komórek jajowych.. dzisiaj wszystkie je zapladniaja, a w poniedziałek bedziemy wiedzieli, ile mamy zarodków, które bedzie mozna zakwalifikowac do PGS.

reklama
Dziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
1493203099-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna fasolka gratulacje

U mnie przyszła 2 dniu po odstawieniu żelu crinone.
Transfer w kolejnym cyklu miałam.
Czy lekarz zlecił Tobie dodatkowe badania?

Nie mam zleconych żadnych badań. Mam tylko czekać teraz na @ po odstawieniu i dopiero przy kolejnej zgłosić sie na wizytę. Jak ja przetrwam te oczekiwanie :(

Bertha Ja tez nie umiem Po slasku,znam pare slow bo bsbcia mowila[emoji13],szwArna dziolcha to ladna dziewczyna,kaj lejzesz -gdzie idziesz;),gwarek dalej jest? Bo bylam rok temu I slyszalam ze maja zamykac

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Pojecia nie mam czy gwarek nadal jest :D na rynku rzadko bywam :):)

@ludek, super, bedziemy razem szły :):):) kciuki!!

Dziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
1493203099-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny widok :)

reklama
Do góry