No i nie udało nam sie poznać Punkcja chyba ok, dzięki za kciuki Dziewczyny, mialam 23 pecherzyki, w ktorych bylo 14 komórek jajowych.. dzisiaj wszystkie je zapladniaja, a w poniedziałek bedziemy wiedzieli, ile mamy zarodków, które bedzie mozna zakwalifikowac do PGS.A ja nie wiemna ktora dojade... bo takich korkow dawno nie widzialam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Śliczna fasolka gratulacjeDziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki KochanaPowodzenia Kasiu!
Żanka1410
Zaangażowana w BB
U mnie przyszła 2 dniu po odstawieniu żelu crinone.
Transfer w kolejnym cyklu miałam.
Czy lekarz zlecił Tobie dodatkowe badania?
Nie mam zleconych żadnych badań. Mam tylko czekać teraz na @ po odstawieniu i dopiero przy kolejnej zgłosić sie na wizytę. Jak ja przetrwam te oczekiwanie
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Dziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
Ślicza. Tak bardzo ci gratuluje, aby wszystko sie dobrze układało
Myślę że powinnaś porozmawiać z kimś z psychologiem mi takie rozmowy bardzo pomogły. A mieliście kariotypy i inne mutacje na tromofilę i AZF ?Nie mam zleconych żadnych badań. Mam tylko czekać teraz na @ po odstawieniu i dopiero przy kolejnej zgłosić sie na wizytę. Jak ja przetrwam te oczekiwanie
bertha
Fanka BB :)
Pojecia nie mam czy gwarek nadal jest na rynku rzadko bywamBertha Ja tez nie umiem Po slasku,znam pare slow bo bsbcia mowila[emoji13],szwArna dziolcha to ladna dziewczyna,kaj lejzesz -gdzie idziesz,gwarek dalej jest? Bo bylam rok temu I slyszalam ze maja zamykac
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
@ludek, super, bedziemy razem szły kciuki!!
Piekny widokDziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
Gratulacje!!!Widzialam serduszko. Jeszcze nie bylo slychac ale bylo.widac jak pika!! Trzymam sie zeby znowu nie ryczec... Zobacze czy zdjecie uda mi sie wkleic bo bardzo ciemne wyszlo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
Pieknie [emoji7] cudna kropka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
karolina1984
Fanka BB :)
[/
Superrr co ? Mega uczucie , ja płakałam ze szczęścia Pewnie następna kontrol za 2 tyg ? Pokaz zdjęcie jak możesz ,mi cofnęła o tydzień bo wyliczyła po wielkości fasolki
Podziel się: