Ja własnie od soboty czuje ze brzuch delikatnie pobolewa.. Czasem delikatne mdłości, zwłaszcza rano podczas mycia zębów, ale nie wymiotuję kiedy masz kolejna wizytę?
26.04. już się nie mogę doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja własnie od soboty czuje ze brzuch delikatnie pobolewa.. Czasem delikatne mdłości, zwłaszcza rano podczas mycia zębów, ale nie wymiotuję kiedy masz kolejna wizytę?
Ja miałam pgs w invicta i za 8 zarodków płaci się 8000. Jedna z najtańszych klinik w tym zakresie a jednocześnie mają laboratorium genetyczne na najwyższym światowym poziomie
[emoji127] 28.10.2017
Witajcie dziewczyny,
Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam nieprawidłowy kariotyp.... Jestem po 4 stratach na bardzo wczesnym etapie (ciąże biochemiczne) Jutro mam wizytę u genetyka ale domyślam się, że to co zaproponuje to naturalne starania do skutku lub in vitro z PGD/PGS.
Czy któraś z Was jest/ była w podobnej sytuacji - tzn zdecydowała się na in vitro z PGD? Czy możecie napisać coś o Waszych doświadczeniach, jakie znacie kliniki które tym się zajmują, jakie są szanse, czy komuś się udało?
Będę wdzięczna za każde informacje, dziękuję!
Na pewno dawki są przemyślane na podstawie wyników badań hormonów, wagi ciała itd. Lekarze muszą uważać żeby nie doszło do przestymulowania.Ciekawa jestem na jakiej podstawie przepisał mi taka dawkę a nie inną??? Czy po prostu pierwsza stymulacja do ivf to taka metoda prób i błędów ;P
Fajnie, az lezki w oczach stajaU mnie wszystko w porządku. Maluchy mają już po 1,10 i 1,12 cm. Słyszałam serduszka[emoji7] [emoji7]
Ja już odpoczywam od kilku godzin, 6 jajek tylko, oby były silne...@dreamscometrue Pięknych jajek, i żeby wśród nich znalazł się to złote
@anetka303, @Ilona88, @Oska305, @Fasolka - pięknych widoków na USG,
No i @Joko86 - WYSOKIEJ BETY!!!!
Mam tylko film o wielkości 1 mega bo trwa aż 20 minuta mozesz wkleic zdjecie? milo popatrzec