Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny ,nasze maleństwo ma 4 cm co odp.10t.6d. [emoji173] krwiak jest , ale się nie powiększył-nadal leżenie
[emoji7][emoji122]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ,nasze maleństwo ma 4 cm co odp.10t.6d. [emoji173] krwiak jest , ale się nie powiększył-nadal leżenie
Ja miałam pgs w invicta i za 8 zarodków płaci się 8000. Jedna z najtańszych klinik w tym zakresie a jednocześnie mają laboratorium genetyczne na najwyższym światowym poziomieWitajcie dziewczyny,
Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam nieprawidłowy kariotyp.... Jestem po 4 stratach na bardzo wczesnym etapie (ciąże biochemiczne) Jutro mam wizytę u genetyka ale domyślam się, że to co zaproponuje to naturalne starania do skutku lub in vitro z PGD/PGS.
Czy któraś z Was jest/ była w podobnej sytuacji - tzn zdecydowała się na in vitro z PGD? Czy możecie napisać coś o Waszych doświadczeniach, jakie znacie kliniki które tym się zajmują, jakie są szanse, czy komuś się udało?
Będę wdzięczna za każde informacje, dziękuję!
Jak tam usg?Dziś 7 tydzien[emoji7] [emoji7]
Cudnie, gratulacje!!!U mnie po usg genetycznym wiadomości są rewelacyjne. Dzieciaki zdrowe, córka ma 7.6 cm a syn 7.2 cm. Fikaja jak szalone [emoji7][emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
Dziękuję [emoji38][emoji38]Cudnie, gratulacje!!!
Super. Gratulacje !!!U mnie po usg genetycznym wiadomości są rewelacyjne. Dzieciaki zdrowe, córka ma 7.6 cm a syn 7.2 cm. Fikaja jak szalone [emoji7][emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
Dziewczyny ,nasze maleństwo ma 4 cm co odp.10t.6d. ❤ krwiak jest , ale się nie powiększył-nadal leżenie
a mozesz wkleic zdjecie? milo popatrzecU mnie po usg genetycznym wiadomości są rewelacyjne. Dzieciaki zdrowe, córka ma 7.6 cm a syn 7.2 cm. Fikaja jak szalone [emoji7][emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
U mnie wszystko w porządku. Maluchy mają już po 1,10 i 1,12 cm. Słyszałam serduszka[emoji7] [emoji7]Jak tam usg?