katharina203
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki
Zobacz załącznik 803199
Witaj!Witajcie dziewczyny,
Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam nieprawidłowy kariotyp.... Jestem po 4 stratach na bardzo wczesnym etapie (ciąże biochemiczne) Jutro mam wizytę u genetyka ale domyślam się, że to co zaproponuje to naturalne starania do skutku lub in vitro z PGD/PGS.
Czy któraś z Was jest/ była w podobnej sytuacji - tzn zdecydowała się na in vitro z PGD? Czy możecie napisać coś o Waszych doświadczeniach, jakie znacie kliniki które tym się zajmują, jakie są szanse, czy komuś się udało?
Będę wdzięczna za każde informacje, dziękuję!
Chyba InvictaWitaj!
Fajnie, że do nas piszesz. Musisz uzbroić się w cierpliwość, bo nie pamiętam, żeby któraś z nas opisywała podobny problem. Ale jest nas tu dużo, niektóre zaglądają częściej inne rzedziej, ale jeśli ktoś będzie mógł Ci coś podpowiedzieć - odezwie się.
Co do kliniki to Invimed na pewno robi badania PGD, ale chwilowo nie mogę wejść na ich stronkę, żeby ci link podkleić.
Samo badanie genetyczne dziewczyny tu robiły, tylko nie pamiętam już które to badanie było.
Ja się leczę w Invimedzie.In
Chyba Invicta
To chyba Invicta i InvimedJa się leczę w Invimedzie.
8 tydzień a u Ciebie co tam?
Ja własnie od soboty czuje ze brzuch delikatnie pobolewa.. Czasem delikatne mdłości, zwłaszcza rano podczas mycia zębów, ale nie wymiotuję kiedy masz kolejna wizytę?No ja mam 8 tydzień 2 dzień od wczoraj czuje rozpieranie w środku i średnio co drugi dzień rano witam z muszla później już jest okej
Ja dzisiaj zaczynam 7 tydzień ciąży i to chyba moje dwa Skarby nie pozwalają matce już za wczasu się wyspac[emoji6] [emoji8]