Alfistka
Fanka BB :)
Jestem tu chwilę a już chce mi się płakać jak czytam... , strasznie mi przykrodziewczyny mam wyniki beta <0,100 mlU/ml czyli negatywna;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem tu chwilę a już chce mi się płakać jak czytam... , strasznie mi przykrodziewczyny mam wyniki beta <0,100 mlU/ml czyli negatywna;(
Przykro mi Aniu Tule mocno... [emoji173]dziewczyny mam wyniki beta <0,100 mlU/ml czyli negatywna;(
Piękności! Ja dziś polowalam w lidlu na ciuszki i wydałam 200 pln [emoji52] heheWitajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
Termin porodu ok 25.10, ale nie moge wpisac sie do kalendarza, bo mam zawalony tel i mam za malo miejsca zeby sciagnac program do edycji
A oto dzisiejsza fota
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi nie mówili ze nie można ale ja nie miałam pomalowanychDziewczyny pytanie techniczne czy na punkcję można mieć pomalowane pazury?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
A gdzie robiłaś?Mi nie mówili ze nie można ale ja nie miałam pomalowanych
Dziewczyny może to głupie pytanie ale co wykrywa to badanie kariotypow i kiedy się zaleca je robić? mi nic lekarz o tym badaniu nie mówił wszystkiego dowiaduje się od Was z tego forum za co jestem Wam bardzo wdzięczna :*
N8e martw się mnie też tak bardzo bolał brzuch miałam gorączkę i nie wiedziałam co mi jest w dodatku miałam jednorazowe plamienie i teraz jestem w ciąży w 8 tygodniuHej dziewczyny!!!!
Ja dziś znowu oczywiście pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał mocno!!! Ale po no spie przeszło. Teraz jak leżę i się nie ruszam to nic nie boli... Leż i ryczę bo czuję że jutro beta mnie załamie!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny mam wyniki beta <0,100 mlU/ml czyli negatywna;(