reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny :-) czy mogę się do Was przyłączyć? Czytam Wasze wypowiedzi od kilku dni, ale dopiero dzisiaj mam chwilkę, żeby napisać :-) Jestem dopiero na początku drogi i na etapie "sto pytań do" ;-) Jestem dopiero na luteinie, później antykoncepcja od pierwszego dnia cyklu i później nie wiem już sama co, bo wszystko mi się miesza... Jestem tak blisko a jednocześnie tak daleko że aż ciężko czasami jest... Wybrałam Invicte z Warszawy mam nadzieję, że dobrze zrobiłam :-)
Pozdrawiam Was dziewczynki ciepło pomimo pogody i będę do Was zaglądać co jakiś czas, bo podtrzymujecie mnie na duchu, że jednak wszystko może być ok :-*

A czemu miałabyś nie móc - każda może (i te które jeszcze nas podczytują i się boją/wstydzą)

Witaj!!! Grupa jest po to, żeby się wspierać i dopingować w tej ciężkiej dla nas walce.
Masz pytania - pytaj, jest 99% szans, że któraś z nas już to przeszła/miała ten sam problem.

Jak zapewne wiesz, mamy kalendarz - jeśli masz ochotę - dopisz się.

reklama
Mamy kariotypy i niestety translokacje zrownowazona u meza :( podobno on zleca duzo badan, często niepotrzebnych i kosztownych, ale jeszcze za malo go znam zeby sie wypowiadać...
Dziewczyny może to głupie pytanie ale co wykrywa to badanie kariotypow i kiedy się zaleca je robić? mi nic lekarz o tym badaniu nie mówił :( wszystkiego dowiaduje się od Was z tego forum za co jestem Wam bardzo wdzięczna :*

reklama
Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy ale te nocne bóle od kilku dni tak mi dają w kość!!! W dzień tylko ćmi a w nocy ból jest straszny!!! I to kolejna noc z rzędu... Poza tym moja dr powiedziała że przed beta będę czuła piersi i to będzie pierwszy objaw a ja żadnych objawów nie mam tylko ten ból brzucha straszny... Teraz mam spokój bo w dzień nie mam tych bóli...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Bolące cycki to zasługa progesteronu wiec jeśli bierzesz jakikolwiek syntetyczny to właśnie on daje objawy. Mnie nic nie bolało w kilka / kilkanaście dni po. Ja miałam weryfikacje bety i progesteronu w 3, 6 i 10 dobie wiec wiedziałam że wszystko idzie w dobrym kierunku. Natomiast są dziewczyny, które wcale nie mają objawów i takie które wymiotuja 9 miesięcy. Nie ma kochana reguły.

[emoji127] 28.10.2017

Do góry