reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W którym jesteś tygodniu? Też bym już oddała się szalenstwu zakupów dla malutkiej ale boję się zapeszyc. To dopiero 17 tydzień. Po polowkowym usg zacznę nieśmiałe zakupy :)

13 tydzien, wlasnie tak niepewnie jeszcze podchodze do tych zakupow, ale to glownie dlatego ze nie znam plci, ale moze jakis unisex sie gdzies trafi [emoji16] na obecna chwile nic jeszcze nie kupilam, ale do 17 tygodnia chyba juz bede cos miala [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Żanka1410 kochana a Ty jak sie czujesz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana u mnie od trzech dni boli mnie glowa, a dzis zaczal bolec mnie prawy jajnik. Do tej pory nic nie bylo zadnych objawow itp.
Dzis zaczelam sie przejmowac, ze nic z tego nie bedzie :(
Ale ciesze sie, bo twoje objawy moga wskazywac na pozytyw :) bardzo sie ciesze i aby tak bylo, mocno trzymam kciuki caly czas ✊✊

Zwiększone ryzyko zakrzepicy (w tym też mikrozakrzepow w naczyniach między matką a dzieckiem) i zwiększone ryzyko wystąpienia niektórych chorób genetycznych u potomków. Nie martw się. Ponad połowa kobiet ma ta mutację - czasami homozygotyczna, czasami heterozygotyczna. W ciąży dostaniesz leki przeciwzakrzepowe

[emoji127] 28.10.2017
Dziękuję, bo już się przestraszyłam, że znowu coś :(

dziekuje Wam wszystkim za wsparcie,naprawde jestescie kochane.... oby Wasze bety byly wysokie,zycze naprawdde z caaalego serducha....
Bardzo mi przykro. Miałam ogromną nadzieję, że jednak będzie dobrze. Ja jeszcze czekam na wynik, ale test wczoraj tez mi nie wyszedł, więc marne szanse[emoji17].

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry