reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mieszkam w Uk i tu niestety nie daja tego. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Jedynie co biore to Cyclogest Pessary 400g jedna rano druga przed snem dopochwowo. Dlatego chcialam to jakos zalatwic dodatkowo.
no tak.ja tez mieszkam w Uk.i mialam problem z lekami.odkupowalam od dziewczyn z Polski.przesyłały mi i uzbieralam na te 12 pierwszych tygodni.mozesz i Ty tak zrobic.wpisz w google haslo kupie duphaston i Ci sie wyswietla ogloszenia

reklama
Tak się zastanawiam zrobiłabym sobie jeszcze jedna bete we wtorek tak dla siebie tylko przypuszczam że u mnie w klinice będą się krzywic bo to badanie w ramach programu mam za darmo, oni to robią w Śląskim Laboratorium Analitycznym, a jakbym poszła do diagnostyki to boję się trochę o rozbieżność w wynikach co myślicie będzie duża różnica? Jest wogole sens robić w dwóch różnych labo?

No, to dzisiejsze efekty podgladania
1492100079-aaaaaa.jpeg

1492100086-aaaaaa.jpeg

Na tym dolnym zdjęciu udało się oba uchwycić [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

Ale super już wyraźnie widać dzieciaki:-) :)Piękny widok

Ja robię q jednym po co sobie stresu dokładać.
Ja robię jutro betę bo jak byłam teraz na wizycie ginekolog to kazał, a do kliniki robię tylko estradiol progesteron i dla siebie tsh

Mowisz o dzieciowych zakupach? Ja tez, zobacze jak wyjdzie usg i poczekam na bad z krwi i zaczynam powolutku. Swoja droga to ciekawa jestem ile sie czeka na wyniki pappa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja czekałam tydzień, robiłam w szpitalu. Jednego dnia było badanie usg plus pobranie krwi na test Pappa, tydzień później odbiór wyników - wyniki usg i testu pappa zostały wrzucone do programu. Na wyniku obliczone były ryzyka.

Witam. Czy ktoras z was mieszka w uk i ma luteine i duphaston pozyczyc lub odsprzedac. Zamowilam z polski ale wyslany bedzie dopiero po swietach. Jestem po transferze embrionow dzis i sie obawiam ze cos moze pojsc nie tak i potrzebowalabym na juz. Odesle zaraz jak dostane lub odkupie teraz. Z gory dzieki

Mruch, ja też mam 6letniego syna poczętego naturalnie bez żadnych problemów,w pierwszym staraniowym cyklu. Po ponad 4 latach bezowocnego starania, zdecydowaliśmy się na in vitro. Lekarz powiedział mi, że mam duże szanse na powodzenie bo 'moja macica wie co robić, bo była już w ciąży '. Na świeżo podali mi dwa 3 dniowe zarodki, zaskoczyło, ale to był koszmar i ciąża zakończyła się w 14t, teraz skończyłam 7tc po criotransferze. Liczę, że los nie splata mi drugi raz takiego figla i donoszę te ciaze. Czy u Ciebie postawili diagnozę niemoznosci zajścia ? Chyba pisałaś że nie ma powodu...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dokładnie niemożność [emoji3] niezłe określenie. No powiem Ci ze masz przejścia za sobą. Ja nie zdecyduje sie na transfer 2 zarodków. W grę wchodzi tylko jeden. Mam nadzieje ze Ty bez problemu donosisz a ja zaskoczę i bez problemu dojdę do końca. Boże jął to cieżko wszystko, czy Twój syn tez pyta cię conajmniej 3 razy w tygodniu czy bedzie miał rodzeństwo? Moja ma wokół koleżanki i kolegów którzy maja rodzeństwo, wiec i ona bardzo chce. Jest jeszcze trudniej [emoji30]

reklama
Nie wiem sama co myśleć bo w sumie w poprzednim ivf nie miałam hiperki a pęcherzyków tyle samo było w sumie teraz tez czuje się nawet lepiej bo nie biorę innych leków bo transfer napewno będzie na crio a on uparcie ze dwa cykle . Jutro mam rano zrobić wyniki i o 17 mam usg. Napiszcie mi proszę jaki poziom świadczy o hiperce

Roszpunka, ja po hiperce w 5dni dostalam.okres. potem jeden cykl czekalam bo jeszcze dojrzewaly te opoznione a jajniki pracowaly jak glupie i juz w.kolejnym cyklu transfer.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry