reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ten żel bierzesz raz dziennie... Ten lutinus też nie jest refundowane za 21globulek (1op) płacę 170zl a na tydzień muszę mieć 2op bo biorę 3x2... + Duphaston który też nie jest refundowany i też go biorę 3x2
Ja też biorę Crinone drogie to jak diabli zostało mi do środy do wizyty więc pewnie w środę wydam w aptece z 600 zł
To wydajesz więcej ale co się nie robi żeby było Oki

No, to dzisiejsze efekty podgladania
1492100079-aaaaaa.jpeg

1492100086-aaaaaa.jpeg

Na tym dolnym zdjęciu udało się oba uchwycić [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017
Aaaaaa jakie cudowne!!!!! Jak juz pięknie widac!:tak::biggrin2:

Za mną dwie stymulacje, jeden transfer 7.02.2017 dwóch 5-dniowych zarodków po badaniach genetycznych preimplantacyjnych (pgs), a aktualnie kończę 12 tydzień ciąży bliźniaczej [emoji7][emoji7]

[emoji127] 28.10.2017
Zobacz jak będziesz rosła piękne widoki i podwójne szczęście :)

Ja miałam mala hiperke (12 jaj dojrzałych zapłodnilo się 7) i transfer w tym samym cyklu. Mój lekarz mówił, że czasami nawet to pomaga jak jest mala hiperka. Mial racje. Mamy z tego podejścia córeczkę:)

Nie wiem sama co myśleć bo w sumie w poprzednim ivf nie miałam hiperki a pęcherzyków tyle samo było w sumie teraz tez czuje się nawet lepiej bo nie biorę innych leków bo transfer napewno będzie na crio a on uparcie ze dwa cykle . Jutro mam rano zrobić wyniki i o 17 mam usg. Napiszcie mi proszę jaki poziom świadczy o hiperce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem sama co myśleć bo w sumie w poprzednim ivf nie miałam hiperki a pęcherzyków tyle samo było w sumie teraz tez czuje się nawet lepiej bo nie biorę innych leków bo transfer napewno będzie na crio a on uparcie ze dwa cykle . Jutro mam rano zrobić wyniki i o 17 mam usg. Napiszcie mi proszę jaki poziom świadczy o hiperce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Od 2800

reklama
Do góry