cały czas tak czuje i jeszcze te plecy.....Dziewczyny też czujecie w środku taki ból jak przy @ takie też rozpieranie
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Ja też biorę Crinone drogie to jak diabli zostało mi do środy do wizyty więc pewnie w środę wydam w aptece z 600 złA ten żel bierzesz raz dziennie... Ten lutinus też nie jest refundowane za 21globulek (1op) płacę 170zl a na tydzień muszę mieć 2op bo biorę 3x2... + Duphaston który też nie jest refundowany i też go biorę 3x2
To wydajesz więcej ale co się nie robi żeby było Oki
Aaaaaa jakie cudowne!!!!! Jak juz pięknie widac!No, to dzisiejsze efekty podgladania
Na tym dolnym zdjęciu udało się oba uchwycić [emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
tusiaczzek1988
Ja też biorę Crinone drogie to jak diabli zostało mi do środy do wizyty więc pewnie w środę wydam w aptece z 600 zł
To wydajesz więcej ale co się nie robi żeby było Oki
Powiem Ci Roksii że na tym etapie to już nie patrzę na kasę, byle by wszystko było ok, wygrzebie spod ziemi ale lakarstwa kupię...
Sol
Za mną dwie stymulacje, jeden transfer 7.02.2017 dwóch 5-dniowych zarodków po badaniach genetycznych preimplantacyjnych (pgs), a aktualnie kończę 12 tydzień ciąży bliźniaczej [emoji7][emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
No juz widać, każdy ma po ok 6 cm, kawał człowieka a w zasadzie dwóchAaaaaa jakie cudowne!!!!! Jak juz pięknie widac!
[emoji127] 28.10.2017
Ropuszka666
Ja miałam mala hiperke (12 jaj dojrzałych zapłodnilo się 7) i transfer w tym samym cyklu. Mój lekarz mówił, że czasami nawet to pomaga jak jest mala hiperka. Mial racje. Mamy z tego podejścia córeczkę
Nie wiem sama co myśleć bo w sumie w poprzednim ivf nie miałam hiperki a pęcherzyków tyle samo było w sumie teraz tez czuje się nawet lepiej bo nie biorę innych leków bo transfer napewno będzie na crio a on uparcie ze dwa cykle . Jutro mam rano zrobić wyniki i o 17 mam usg. Napiszcie mi proszę jaki poziom świadczy o hiperce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Dokładnie ja to samo! byle by Oki byłoPowiem Ci Roksii że na tym etapie to już nie patrzę na kasę, byle by wszystko było ok, wygrzebie spod ziemi ale lakarstwa kupię...
Roksii89
Od 2800Nie wiem sama co myśleć bo w sumie w poprzednim ivf nie miałam hiperki a pęcherzyków tyle samo było w sumie teraz tez czuje się nawet lepiej bo nie biorę innych leków bo transfer napewno będzie na crio a on uparcie ze dwa cykle . Jutro mam rano zrobić wyniki i o 17 mam usg. Napiszcie mi proszę jaki poziom świadczy o hiperce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Poszenka
Zaciekawiona BB
Mieszkam w Uk i tu niestety nie daja tego. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Jedynie co biore to Cyclogest Pessary 400g jedna rano druga przed snem dopochwowo. Dlatego chcialam to jakos zalatwic dodatkowo.popros lekarza o recepte.gdzie mieszkasz?
Podziel się: