reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kurcze dzisiaj 9dpt.tak sie zastanawiam czy nie zrobic bety?bo w mojej przychodni wyniki sa dopiero nastepnego dnia czyli jutro.jak zrobie jutro to i tak dowiem sie dopiero po swietach a po swietach we wtorek ide do swojej kliniki robic bete i tam wyniki beda po poludniu
Jesli mialas blastke, to mozesz dzis robic, a we wtorek i tak powtorzysz, czy przyrasta. A jesli to byly 2-3 dniowe, to mozesz robic, ale z zalozeniem, ze jesli wyjdzie zero, to nie odstawiasz lekow. Bo one caly czas jeszcze maja szanse. Takze, taka beta 7dpt 2-3dniowych, to bylaby bardziej dla Twojej informacji, zeby np wiedziec przed swietami. Ale musialabys ja powtarzac niezaleznie czy bedzie pozytywna, czy negatywna.

Jesli mialas blastke, to mozesz dzis robic, a we wtorek i tak powtorzysz, czy przyrasta. A jesli to byly 2-3 dniowe, to mozesz robic, ale z zalozeniem, ze jesli wyjdzie zero, to nie odstawiasz lekow. Bo one caly czas jeszcze maja szanse. Takze, taka beta 7dpt 2-3dniowych, to bylaby bardziej dla Twojej informacji, zeby np wiedziec przed swietami. Ale musialabys ja powtarzac niezaleznie czy bedzie pozytywna, czy negatywna.
mialam blastke 5-dniowa:) dzisiaj i tak juz nigdzie nie zrobie ale jutro rano pojade i zrobie zeby zobaczyc czy cos tam wyszlo:)

Cos sie pokazało
Pytanie czy to moja kropka
Beta dzis 2802 ładnie rośnie

Załączniki

• IMG_6042.JPG
    IMG_6042.JPG
    621,1 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_6043.JPG
    IMG_6043.JPG
    686,1 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry