reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Mogę dopisać się do wątku? wczoraj zapadła u nas decyzja że pozostało nam jedynie in vitro:( nie wiem co robić :(
no hej kochana:) ja dolaczylam wczoraj a czuje sie tutaj swietnie:D
spokojnie,zacznij leczenie i napewno bedzie dobrze.Jestesmy z Toba:)
Jesli bedziesz chciala jakiejs porady,nie bedziesz czegos wiedziala albo po prostu bedziesz chciala pogadac to pisz smialo:) dziewczyny sa tutaj wspaniale i naprawde potrafia wesprzec w ciezkich chwilach:D

Kurcze, kombinuje ale nie wiem jak się wpisać po między wierszami .

Mam tak samo :) jakos nie umiem sobie poradzic z ogarnieciem tego kalendarza :(

Wszystkiego dobrego na dzisiaj! Ja obudziłam się trochę zdołowana, nie mam żadnych objawów, 10 dpt i nic konkretnego, jutro beta, chyba się wykończę jak będę czekać na wynik, tak bardzo się boję, nie robiłam dzisiaj testu bo pożera mnie stres...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana wszystko bedzie dobrze ✊

Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!

Witaj. Bedziemy mocno trzymac kciuki aby sie udalo, a uda sie napewno :)

A estradiol jaki wynik bo jak powyżej 3 tys jest to nie ma transferu

Naprawde??? Ja przed punkcja mialam ponad 4 tys. A potem mi nie badali.

no hej kochana:) ja dolaczylam wczoraj a czuje sie tutaj swietnie:D
spokojnie,zacznij leczenie i napewno bedzie dobrze.Jestesmy z Toba:)
Jesli bedziesz chciala jakiejs porady,nie bedziesz czegos wiedziala albo po prostu bedziesz chciala pogadac to pisz smialo:) dziewczyny sa tutaj wspaniale i naprawde potrafia wesprzec w ciezkich chwilach:D
Annnna a Ty na jakim etapie jestes? :)

reklama
Do góry