karolina1984
Fanka BB :)
Pokaz mi swoją proszeWygląda zupełnie jak moja!!!
To musi być to!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaz mi swoją proszeWygląda zupełnie jak moja!!!
To musi być to!!!!!
no hej kochana ja dolaczylam wczoraj a czuje sie tutaj swietnieHej. Mogę dopisać się do wątku? wczoraj zapadła u nas decyzja że pozostało nam jedynie in vitro nie wiem co robić
Wróciły mdłości [emoji52] a dziś przebieram nogami bo na 16.30 jadę do gina dzieci podglądać i mam nadzieję że wszystko w porządku. A Ty jak kochana?Powodzenia dzisiaj wszystkim zycze! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@anetka303 a Ty jak sie czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, kombinuje ale nie wiem jak się wpisać po między wierszami .
Wszystkiego dobrego na dzisiaj! Ja obudziłam się trochę zdołowana, nie mam żadnych objawów, 10 dpt i nic konkretnego, jutro beta, chyba się wykończę jak będę czekać na wynik, tak bardzo się boję, nie robiłam dzisiaj testu bo pożera mnie stres...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!
A estradiol jaki wynik bo jak powyżej 3 tys jest to nie ma transferu
IVF to nie koniec swiata:-) W obecnych czasach IVF ma dość wysoki poziom skuteczności:-)Hej. Mogę dopisać się do wątku? wczoraj zapadła u nas decyzja że pozostało nam jedynie in vitro nie wiem co robić
oj.szkoda tego jednego maluszka, ale trzeba sie cieszyc z tego ,ze jeden jest i prawidlowo sie rozwija.teraz uwazaj na siebieJuż miałam, w poniedziałek, jeden pecherzyk, bez tętna i szans i drugi zdrowo wyglądający zarodek z prawidłowym tetnem. Następne usg za ok 3 tyg .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Annnna a Ty na jakim etapie jestes?no hej kochana ja dolaczylam wczoraj a czuje sie tutaj swietnie
spokojnie,zacznij leczenie i napewno bedzie dobrze.Jestesmy z Toba
Jesli bedziesz chciala jakiejs porady,nie bedziesz czegos wiedziala albo po prostu bedziesz chciala pogadac to pisz smialo dziewczyny sa tutaj wspaniale i naprawde potrafia wesprzec w ciezkich chwilach